Ekin Buğra ALTUN Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:05 #1 Merhaba. Başlığa yazdığım şekilde sinyal yok diyor. DisplayPort ile de HDMI ile de denedim. AOC yazısı geliyor ama no signal diyor sonra. Monitörün tuşlarıyla hangi portun takılı olduğunu da seçtim yine aynı.
Merhaba. Başlığa yazdığım şekilde sinyal yok diyor. DisplayPort ile de HDMI ile de denedim. AOC yazısı geliyor ama no signal diyor sonra. Monitörün tuşlarıyla hangi portun takılı olduğunu da seçtim yine aynı.
A askinm Zeptopat Katılım 27 Kasım 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:31 #2 Kabloyu anakarta takmayasın?
Ekin Buğra ALTUN Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:26 #3 askinm dedi: Kabloyu anakarta takmayasın? Genişletmek için tıkla... Yok ekran kartına takılı bir de anakarta takıp deneyeyim belki ekran kartındadır sorun
askinm dedi: Kabloyu anakarta takmayasın? Genişletmek için tıkla... Yok ekran kartına takılı bir de anakarta takıp deneyeyim belki ekran kartındadır sorun
weeha Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 776 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:00 #4 PSU'yu kapatıp açmayı denediniz mi?
Ekin Buğra ALTUN Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:07 #5 weeha dedi: PSU'yu kapatıp açmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartının psu bağlantı kablosunu tak çıkar yaptım düzeldi teşekkür ederim
weeha dedi: PSU'yu kapatıp açmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartının psu bağlantı kablosunu tak çıkar yaptım düzeldi teşekkür ederim