ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 1.630 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:36 #11 crexxy dedi: Pivot özelliği yok bunda ama pivot için bir eklenti varmış AOC'a uygun mudur? Bildiğiniz varsa bir de öneri pivot aparatı önerirseniz çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Nort Bayou F80 alırsınız en kötüsünden. Pivot çok gereksiz. Alınırken oha çok iyi diyip alınıyor, sonra bir daha suratına bakılmıyor.
crexxy dedi: Pivot özelliği yok bunda ama pivot için bir eklenti varmış AOC'a uygun mudur? Bildiğiniz varsa bir de öneri pivot aparatı önerirseniz çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Nort Bayou F80 alırsınız en kötüsünden. Pivot çok gereksiz. Alınırken oha çok iyi diyip alınıyor, sonra bir daha suratına bakılmıyor.
C crexxy Decapat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:42 #12 ca9an dedi: Nort Bayou F80 alırsınız en kötüsünden. Pivot çok gereksiz. Alınırken oha çok iyi diyip alınıyor, sonra bir daha suratına bakılmıyor. Genişletmek için tıkla... Masam yüzünden pivot aparatından vaz geçtim samsung un bir monitörünü buldum + pivot da var aoc ile samsung arasında kaldım şu an :/ Amazon.com.tr
ca9an dedi: Nort Bayou F80 alırsınız en kötüsünden. Pivot çok gereksiz. Alınırken oha çok iyi diyip alınıyor, sonra bir daha suratına bakılmıyor. Genişletmek için tıkla... Masam yüzünden pivot aparatından vaz geçtim samsung un bir monitörünü buldum + pivot da var aoc ile samsung arasında kaldım şu an :/ Amazon.com.tr
Michael_Kaiser Centipat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 4.714 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER Game Rock Omniblack R5 7500F Biostar b650m x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer Bugün 12:45 #13 crexxy dedi: Masam yüzünden pivot aparatından vaz geçtim samsung un bir monitörünü buldum + pivot da var aoc ile samsung arasında kaldım şu an :/ Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Kronik ghosting sorunlu ürün bu bütçede AOC den iyi ürün yok.
crexxy dedi: Masam yüzünden pivot aparatından vaz geçtim samsung un bir monitörünü buldum + pivot da var aoc ile samsung arasında kaldım şu an :/ Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Kronik ghosting sorunlu ürün bu bütçede AOC den iyi ürün yok.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 1.630 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:45 #14 crexxy dedi: Masam yüzünden pivot aparatından vaz geçtim samsung un bir monitörünü buldum + pivot da var aoc ile samsung arasında kaldım şu an :/ Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Ghosting bombası diye hatırlıyorum bunu.
crexxy dedi: Masam yüzünden pivot aparatından vaz geçtim samsung un bir monitörünü buldum + pivot da var aoc ile samsung arasında kaldım şu an :/ Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Ghosting bombası diye hatırlıyorum bunu.
C crexxy Decapat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:52 #15 Michael_Kaiser dedi: Kronik ghosting sorunlu ürün bu bütçede AOC den iyi ürün yok. Genişletmek için tıkla... AOC dan devam o zaman uzun ömürlü gittiği yere kadar gitsin ca9an dedi: Ghosting bombası diye hatırlıyorum bunu. Genişletmek için tıkla... Yorumlarında sorunsuz yazıyor ama AOC dan şaşmayacağım sanırım
Michael_Kaiser dedi: Kronik ghosting sorunlu ürün bu bütçede AOC den iyi ürün yok. Genişletmek için tıkla... AOC dan devam o zaman uzun ömürlü gittiği yere kadar gitsin ca9an dedi: Ghosting bombası diye hatırlıyorum bunu. Genişletmek için tıkla... Yorumlarında sorunsuz yazıyor ama AOC dan şaşmayacağım sanırım
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 1.630 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:54 #16 crexxy dedi: Yorumlarında sorunsuz yazıyor ama AOC'dan şaşmayacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Yorumlara aldanmayın hocam. AOC bütçenin kralı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
crexxy dedi: Yorumlarında sorunsuz yazıyor ama AOC'dan şaşmayacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Yorumlara aldanmayın hocam. AOC bütçenin kralı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et