İyi değer veren monitörler var modele bir şey diyemem ama basit bir araştırmayla görebilirsiniz. O değerleri alamazsınız bile alsanızda görüntü bozulur.
Bu butcedeki ortalama ustu panele sahip monitorlerin tepki suresi zaten 4-5 ms civari. Renk gamutu ve kontrast onemli olan sey. AOC'da ikiside ust duzey. Bilgin yoksa konuyu isgal etme.
Bu butcedeki ortalama ustu panele sahip monitorlerin tepki suresi zaten 4-5 ms civari. Renk gamutu ve kontrast onemli olan şey. AOC'da ikisi de ust duzey. Bilgin yoksa konuyu isgal etme.
Direkt AOC 24G42e al geç şu an o fiyat bandındaki en iyi monitör. Bir hafta bu monitör için bekledim, daha fazla bekleyecek durumum olmadığından AOC 25G3ZM aldım. Meğer ben sipariş verdikten 15dk sonra stoklara girmiş bugün fark ettim.
Üzülecek bir şey yok, 25G3zm genel olarak daha iyi bir monitör. Monitör geldiğinde OSD menüsünden OverDrive kısmından tepki süresini medium yapmayı unutmayın.
Üzülecek bir şey yok, 25G3zm genel olarak daha iyi bir monitör. Monitör geldiğinde OSD menüsünden OverDrive kısmından tepki süresini medium yapmayı unutmayın.
Üzülmek değil de o kadar beklemenin ardından aldıktan hemen sonra tekrar stokta görünce hoş olmadı. Ekstra 1500tl ile bütçeyi gereksiz zorlamış gibi hissettim. Ama tabiki pişman değilim zaten beğendiğim bir modeldi 25g3zm. Tamamdır uyarı için teşekkür ederim.