Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, AOC 24G4X 23.8" monitörüm için stant almaya karar verdim. AOC'un sitesinde özellikler kısmında VESA desteği olduğu yazıyor. Monitör standı önerisi verebilir misiniz? Monitörün özellikler kısmını link olarak paylaşıyorum. VESA duvar askısı desteği 100x100 olarak gözüküyor. Ne olduğuna tam anlam veremedim.
Özellikler: AOC 24G4X Özellikler
Monitör resimleri linki: AOC 24G4X Galeri

F80 veya H100 iyidir.

Öneriniz için teşekkürler masamın eni yanlış hatırlamıyorsam 80cm idi monitörü kendime yakın tutacağım siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

North Bayou H100 iyidir.

Teşekkürler şu an F80 ve H100'ü araştırıyorum aralarındaki farkı öğreneceğim sonrasında sipariş verebilirim. ChatGPT'ye sorduğumda bana en uygun olanın H100 olduğunu söyledi. Sanırım onu alacağım.

Öneriniz için teşekkürler masamın eni yanlış hatırlamıyorsam 80cm idi monitörü kendime yakın tutacağım siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

H100'de asansör var ne işe yaradığını bende tam olarak bilmiyorum. İkisi de istediğin şekilde konumlandırabiliyor ama bütçe çok dert değilse H100 alabilirsin ama çok da önemli bir şey değil yani. Ben F80 kullanıyorum beğeniyorum.

Aralarındaki fark 100 200'den fazlaysa F80 al hocam, bence o kadar da fark yok.

Yerden yükseklik olarak H100 40 Cm'ye çıkabiliyormuş diğeri 26cm ne de olsa bu da avantajdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…