QuentyTR Centipat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 227 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #11 eminzsei dedi: Ben satın aldım 3 günndür aktif olarak kullanıyorum beklentilerimin üstünde geldi. Genişletmek için tıkla... Güzel hayırlı olsun banada nasip olur inşallah hocam.
eminzsei dedi: Ben satın aldım 3 günndür aktif olarak kullanıyorum beklentilerimin üstünde geldi. Genişletmek için tıkla... Güzel hayırlı olsun banada nasip olur inşallah hocam.
O OguzhanAkll Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #12 TheAltay dedi: Onu bilmiyorum hocam. Fiyatının 6K olduğu dönemde İtopya mağazasına gidip 6K ödemiştim. Genişletmek için tıkla... Ayarları ne yaptınız acaba tavsiyeniz nedir ? eminzsei dedi: Ben satın aldım 3 günndür aktif olarak kullanıyorum beklentilerimin üstünde geldi. Genişletmek için tıkla... Bende sipariş verdim bugün gelicek acaba yaptığınız ayarlar nedir ? Ne yapmalıyız? Son düzenleme: 19 Temmuz 2024
TheAltay dedi: Onu bilmiyorum hocam. Fiyatının 6K olduğu dönemde İtopya mağazasına gidip 6K ödemiştim. Genişletmek için tıkla... Ayarları ne yaptınız acaba tavsiyeniz nedir ? eminzsei dedi: Ben satın aldım 3 günndür aktif olarak kullanıyorum beklentilerimin üstünde geldi. Genişletmek için tıkla... Bende sipariş verdim bugün gelicek acaba yaptığınız ayarlar nedir ? Ne yapmalıyız?
eminzsei Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 984 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #13 OguzhanAkll dedi: Ayarları ne yaptınız acaba tavsiyeniz nedir? Bende sipariş verdim bugün gelecek acaba yaptığınız ayarlar nedir? Ne yapmalıyız? Genişletmek için tıkla... Geldiği gibi kullanıyorum, bir ayar yapmadım.
OguzhanAkll dedi: Ayarları ne yaptınız acaba tavsiyeniz nedir? Bende sipariş verdim bugün gelecek acaba yaptığınız ayarlar nedir? Ne yapmalıyız? Genişletmek için tıkla... Geldiği gibi kullanıyorum, bir ayar yapmadım.
O OguzhanAkll Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #14 eminzsei dedi: Geldiği gibi kullanıyorum, bir ayar yapmadım. Genişletmek için tıkla... Overdrive olması lazım onu mediuma çektim an ghosting gitti dahada net oldu diyebilirim tavsiyemdir
eminzsei dedi: Geldiği gibi kullanıyorum, bir ayar yapmadım. Genişletmek için tıkla... Overdrive olması lazım onu mediuma çektim an ghosting gitti dahada net oldu diyebilirim tavsiyemdir
frknkcr Decapat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #15 Selam, ben Viewsonic VX2428J almıştım amazon'dan. Monitorde metinlerin çözünürlüğü çok kötü ve göz yoruyor iade edeceğim bu konudaki AOC monitörü alsam metin okuma için sizce nasıl? Laptop için ikinci ekran olarak kullanacağım
Selam, ben Viewsonic VX2428J almıştım amazon'dan. Monitorde metinlerin çözünürlüğü çok kötü ve göz yoruyor iade edeceğim bu konudaki AOC monitörü alsam metin okuma için sizce nasıl? Laptop için ikinci ekran olarak kullanacağım
K kaiserx Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #16 Hocam aldınız mı okuma işlerinde nasıl bir monitör acaba
frknkcr Decapat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #17 kaiserx dedi: Hocam aldınız mı okuma işlerinde nasıl bir monitör acaba Genişletmek için tıkla... Almıştım ama açmadan iade ettim bilemiyorum o yüzden
kaiserx dedi: Hocam aldınız mı okuma işlerinde nasıl bir monitör acaba Genişletmek için tıkla... Almıştım ama açmadan iade ettim bilemiyorum o yüzden
O OguzhanAkll Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #18 kaiserx dedi: Hocam aldınız mı okuma işlerinde nasıl bir monitör acaba Genişletmek için tıkla... Aldım gayet memnunum hocam
kaiserx dedi: Hocam aldınız mı okuma işlerinde nasıl bir monitör acaba Genişletmek için tıkla... Aldım gayet memnunum hocam