AOC 24G4X alınır mı?

Bütçe
6000

pilav123

Decapat
Monitör
AOC 24G4X
Eski monitörüm yandığı için, yeni monitör arıyorum bugün sipariş edeceğim. Cebimde pek fazla para yok. Kuruşu kuruşuna da monitöre harcayıp bitirmek istemiyorum. En fazla 6000TL'ye çıkabilirim, ama gerçekten fiyatına değecek bir monitörse, tamamen FPS oyunları oynuyorum. Hikayeli oyunlarla işim yok, yüksek Hz ve IPS panel olmasını istiyorum, öneriniz varsa atar mısınız?

Benim kendim inceleyerek araştırdığım karar kıldığım bu var, şu anlık fikrimi değiştirecek öneri veya tavsiye arıyorum.

Eski monitörüm yandığı için, yeni monitör arıyorum bugün sipariş edeceğim. Cebimde pek fazla para yok. Kuruşu kuruşuna da monitöre harcayıp bitirmek istemiyorum. En fazla 6000TL'ye çıkabilirim, ama gerçekten fiyatına değecek bir monitörse, tamamen FPS oyunları oynuyorum. Hikayeli oyunlarla işim yok, yüksek Hz ve IPS panel olmasını istiyorum, öneriniz varsa atar mısınız?

Benim kendim inceleyerek araştırdığım karar kıldığım bu var, şu anlık fikrimi değiştirecek öneri veya tavsiye arıyorum.
Alınır.

Başka öneriniz var mı?

Başka bir öneriniz var mı?
Bunu önerirken dahi AOC derim. Fiyat performans olarak cidden AOC iyi bir monitör.
Amazondan almanızı öneririm, amazon sattığı için iade konusunda sorun yaşamazsınız olur da ölü pixel, ghosting ile karşılaşırsanız rahat iade edersiniz amazon bu konuda üzmez. Monitör gerçekten şans işi neyi alırsanız alın sorun yaşama ihtimaliniz var o yüzden iade kolaylığı olan yerden almaya özen gösterin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı