Merhaba iyi akşamlar, yeni bir bilgisayar topladım. Bunun için bir monitör arıyorum. Biraz araştırdım bu monitörü buldum. Bu fiyat bandında üstü olmayacak şekilde daha iyi bir monitör öneriniz varsa bekliyorum. İyi sosyaller.
AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Paneli sorunluydu bunun sanırsam.
O 24G4Xe modeliydi hocam sanırım. Bu da mı kronikli?
3060 hocam7000TL 180Hz ve FHD olması fiyatına göre kötü, gereksiz pahalı olarak görüyorum. Ekran kartın nedir? 2K destekleyecek kapasitedeyse 2K önerelim.
bu gerçekten sorunluymuş hocam bu fiyatlara ne önerirsiniz bu fiyatların en iyisi hangisidirAOC 24G4X yerine AOC 25G4sre alınır mı?
Merhaba, AOC 24G4X monitörüm panel arızası verdiğinden tecpro servisine bıraktım bir ay geçtikten sonra bugün degişim maili geldi. Önerdikleri monitör AOC 25G4sre. Bu modelde kronik sorun var mıdır? Pivot yok, hoparlör yok. Hadi bunlar olmasın. Olmamasına tamamım kronik olmasın yeter. Panelleri...www.technopat.net
AOC 24G4X monitör servis süreci uzadı
Merhaba, yaklaşık 35 gün önce Tecpro'ya AOC 24G4X monitörü gönderdim. 2 hafta sonra doa raporu çıktı, 1 hafta sonra evime geldi; sonra direkt İncehesap'a gönderdim. 2 hafta oldu, bıktım artık, sürekli “onay bekleniyor” diyorlar. Yarın mesaj yazacağım; süreç çok uzadı, THH'ye başvurmak zorunda...www.technopat.net
Şikayetler var riskli alınmaz bence fiyatı da aşırı uçuk.
acil lazım hocam üsttekini bekleyemem alttaki nasıl bide şöyle birşey buldumPaneli sorunluydu bunun sanırsam.
Stok bekleyebilirseniz bu var.
Bekleyemezseniz buna bakabilirsiniz.
GIGABYTE GS25F2 24.5" 200Hz 1ms HDMI DP HDR10 AdaptiveSync FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE GS25F2 24.5" 200Hz 1ms HDMI DP HDR10 AdaptiveSync FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GS25F2 ITOPYA'dawww.itopya.com