Delight_Shade Centipat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #1 Monitör AOC 24g4x Merhaba, son 2 gündür YouTube izlerken mönitor çok kısa sürelik fark edilebilecek bir boyutta gidip geliyor. Ekran kartının driverlarını güncelledim monitörün kablolarını tak çıkar yaptım ancak hala düzelmedi ne yapabilirim HDMI kablo kullanıyorum.
Merhaba, son 2 gündür YouTube izlerken mönitor çok kısa sürelik fark edilebilecek bir boyutta gidip geliyor. Ekran kartının driverlarını güncelledim monitörün kablolarını tak çıkar yaptım ancak hala düzelmedi ne yapabilirim HDMI kablo kullanıyorum.
E EYZBABA Femtopat Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #2 Merhaba hocam sorunu çözebildiniz mi acaba?
Delight_Shade Centipat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #3 EYZBABA dedi: Merhaba hocam sorunu çözebildiniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Merhaba monitör ile ilgili bir sorun olmadığını fark ettim format attıktan sonra geçti hocam sıkıntı Google ile ilgili.
EYZBABA dedi: Merhaba hocam sorunu çözebildiniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Merhaba monitör ile ilgili bir sorun olmadığını fark ettim format attıktan sonra geçti hocam sıkıntı Google ile ilgili.