ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.819 Çözümler 4 29 Kasım 2024 #11 Jesh-i dedi: AOC 7300 MSI 4000 Genişletmek için tıkla... Asla değmez o paraya. Mag al.
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.957 Makaleler 8 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 29 Kasım 2024 #12 @Jesh-i Stok çok fazla bulunmadığından rastgele fiyat giriliyor, uygun falan değil anlayacağın. MAG 256F bu fiyat bandında alabileceğin en iyi monitör ayrıca, al geç.
@Jesh-i Stok çok fazla bulunmadığından rastgele fiyat giriliyor, uygun falan değil anlayacağın. MAG 256F bu fiyat bandında alabileceğin en iyi monitör ayrıca, al geç.
J Jesh-i Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 31 29 Kasım 2024 #13 Çok sağolun hocam tavsiyeleriniz için Amazondan almayı düşünüyorum sorun çıkmaz sanırım
NighTM Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 70 Makaleler 1 29 Kasım 2024 #14 Jesh-i dedi: Hocam alırsam Amazon'dan alacağım. Bu ikisi arasında performans olarak AOC daha iyidir mi dersiniz? Kronik bir sorunu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Fiyata şimdi baktım msi'ın diğer modellerine göre fiyatı çok iyi, modelin kronik bi sıkıntısı olup olmadığına bakılıp alınabilir duruyor.
Jesh-i dedi: Hocam alırsam Amazon'dan alacağım. Bu ikisi arasında performans olarak AOC daha iyidir mi dersiniz? Kronik bir sorunu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Fiyata şimdi baktım msi'ın diğer modellerine göre fiyatı çok iyi, modelin kronik bi sıkıntısı olup olmadığına bakılıp alınabilir duruyor.
J Jesh-i Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 31 29 Kasım 2024 #15 NighTM dedi: Fiyata şimdi baktım msi'ın diğer modellerine göre fiyatı çok iyi, modelin kronik bi sıkıntısı olup olmadığına bakılıp alınabilir duruyor. Genişletmek için tıkla... Amazondan MSI aldım hocam bir süre kullanıp soru olursa cevaplarım. Ölü piksel şans işi onun dışında bir şey olursa söylerim.
NighTM dedi: Fiyata şimdi baktım msi'ın diğer modellerine göre fiyatı çok iyi, modelin kronik bi sıkıntısı olup olmadığına bakılıp alınabilir duruyor. Genişletmek için tıkla... Amazondan MSI aldım hocam bir süre kullanıp soru olursa cevaplarım. Ölü piksel şans işi onun dışında bir şey olursa söylerim.
M mailpates Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 378 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #16 Jesh-i dedi: Amazondan MSI aldım hocam bir süre kullanıp soru olursa cevaplarım. Ölü piksel şans işi onun dışında bir şey olursa söylerim. Genişletmek için tıkla... Hocam memnun musunuz?
Jesh-i dedi: Amazondan MSI aldım hocam bir süre kullanıp soru olursa cevaplarım. Ölü piksel şans işi onun dışında bir şey olursa söylerim. Genişletmek için tıkla... Hocam memnun musunuz?