SiyenJr Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #1 Monitör 24g4x AOC İnternete araştırdım Türkçe ve İngilizce ayarlarla alakalı bir şey bulamadım. Monitörü tam performansla kullanamıyorum. MBR OverDrive Shadow Boost özelliklerini nasıl ayarlamalıyım? Demek istediğim en iyi ayarlar nasıl olmalı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2024
İnternete araştırdım Türkçe ve İngilizce ayarlarla alakalı bir şey bulamadım. Monitörü tam performansla kullanamıyorum. MBR OverDrive Shadow Boost özelliklerini nasıl ayarlamalıyım? Demek istediğim en iyi ayarlar nasıl olmalı?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #2 OverDrive ayarını "medium" yap. MBR ayarını "off" yap. Shadow Boost ayarını "off" yap. HDR ayarını "off" yap.
OverDrive ayarını "medium" yap. MBR ayarını "off" yap. Shadow Boost ayarını "off" yap. HDR ayarını "off" yap.