AOC 24G4X monitör ekran çizgi çizgi oldu

Periapsis

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 4 ay önce Hepsiburada'nın kendisinden aldığım AOC 24G4X model monitörüm bir anda çizgi çizgi olmaya başladı. İlk başta sorunun ekran kartında olduğunu düşündüm fakat hem 2. ekranımda bir problem yoktu hem de aşağıdaki görselde gördüğünüz gibi başlangıçtaki "AOC" yazısında da aynı problem vardı. Sorun tamamen monitörde sanırsam. Ekranda 4 adet ölü piksel oluşmuştu, aldıktan sonra. Şimdi ben Hepsiburada'dan destek talep ettim, 1-2 iş gününde geri dönüleceği yazıyor fakat benim sorum şu; eğer ki herhangi bir servis desteği vermezlerse para iadesi oluşturabilir miyim? Ürünün garantisi mevcut, gerekirse başka bir markaya geçmek istiyorum. İyi sosyaller.

Dosya Ekleri

• MZXNBNCMXMBZXMNCBMZXC (1).jpeg
    107,2 KB · Görüntüleme: 186
  • MZXNBNCMXMBZXMNCBMZXC (4).jpeg
    376,4 KB · Görüntüleme: 149
  • MZXNBNCMXMBZXMNCBMZXC (3).jpeg
    199,9 KB · Görüntüleme: 144
  • MZXNBNCMXMBZXMNCBMZXC (2).jpeg
    235,1 KB · Görüntüleme: 158
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı sorun var çözdünüz mü hocam?

Dün sipariş geçtim. Şuan kargoda iade edeyim mi? Çok sorun yaşayan arkadaş var.
Kullanıp 2 3 ay sonra böyle sorunlar yaşayacaksam iade etmem daha mantıklı.

Bilemiyorum hocam hala çözemedim çok sinir bir sorun.

Araştırıp bu ürünü de alabilirsiniz. Kaç TL ödediniz?

4449tl ödedim.Hepsiburadadan aldım. Sürekli sorun yaşayan arkadaşlar çıkıyor. Buna sende dahilsin mesela. Dediğin gibi iade edip onu mu alsam.

4449tl ödedim.Hepsiburadadan aldım. Sürekli sorun yaşayan arkadaşlar çıkıyor. Buna sende dahilsin mesela. Dediğin gibi iade edip onu mu alsam.
Bu forumda herkes bu monitörü öneriyor. Kullanmadan önerenler de var gerçekten sinir oldum yani.

Ben 2 tane aldım 2 hafta önce onda da aynı sorun oldu biraz bekledi düzeldi. 2 tane alıp ikisinde de çıkıyor ise genel olarak sıkıntılı bir monitör neden öneriyorlar anlamış değilim.

Evet çok haklısın. Paramı çöpe atmak istemiyorum sinirlerim bozuldu.

Hepsiburada'ya gönderdim, 11 gün oldu ürün ellerine ulaşalı. Hâlâ incelenme aşamasında.

Direkt iade edin.

Ben garantiye göndereceğim başka alacağım alternatif yok, şuan bu monitör 7K civarında.

Emin misiniz? Sorun yaşamayan arkadaşlarda var bilemiyorum off.
Hocam alın artı olarak hepsiburada premium kullanın 30 gün iade hakkınız oluyor sıkıntı çıkmaz ise temizdir. Çıkarsa da iade edersiniz. Güzel bir monitör ama sorun çıkmasaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…