E erayds Hectopat Katılım 2 Ağustos 2020 Mesajlar 28 13 Eylül 2024 #11 Bold Pilot dedi: Ölü piksel her monitörde olabilir hocam şans işi. Size biri Qp'dekiler de ölü piksel çıkıyor mu dedi yoksa ? Genişletmek için tıkla... Yok ordan al dediğiniz için sordum merak ettim
Bold Pilot dedi: Ölü piksel her monitörde olabilir hocam şans işi. Size biri Qp'dekiler de ölü piksel çıkıyor mu dedi yoksa ? Genişletmek için tıkla... Yok ordan al dediğiniz için sordum merak ettim
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.438 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Eylül 2024 #12 erayds dedi: Yok ordan al dediğiniz için sordum merak ettim Genişletmek için tıkla... Daha ucuza geldiği için orayı önerdim. Kupon kodu bitti mi bilmiyorum 13 Eylül yazıyordu.
erayds dedi: Yok ordan al dediğiniz için sordum merak ettim Genişletmek için tıkla... Daha ucuza geldiği için orayı önerdim. Kupon kodu bitti mi bilmiyorum 13 Eylül yazıyordu.
E erayds Hectopat Katılım 2 Ağustos 2020 Mesajlar 28 13 Eylül 2024 #13 Bold Pilot dedi: Daha ucuza geldiği için orayı önerdim. Kupon kodu bitti mi bilmiyorum 13 Eylül yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Yok iade edicem bidaha almıcam bu modeli aoc den soğudum
Bold Pilot dedi: Daha ucuza geldiği için orayı önerdim. Kupon kodu bitti mi bilmiyorum 13 Eylül yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Yok iade edicem bidaha almıcam bu modeli aoc den soğudum