AOC 24G4X vs Legion R24e

24G42E yi zaten ana monitör olarak alacağım. Yanına yan monitör olarak 24G4X i tercih edecektim. 2 tane 24G42E alamam maalesef Tr şartları gereği. KTC H25T7 yi de araştırdım ancak onda yukarı aşağı ve 90 derece pivot olmadığı için istemiyorum. 24G4X ve R24e den başka önerebileceğiniz 4-4.5K hangi monitörler var?

Pivot sartsa butce buna cikar mi?

Evet bunu oneririm KTC ile ayni paneli kullaniyor. Hoparlorude var ekstradan.
Anladım sağol. Çok önemli bir şey daha soracağım. 2.el bi 24G42E var fiyatı 3750TL. Faturası, Garantisi var. Üründe deforme vs. hiçbir şey yok. Ürün Mart 2025 gibi alınmış. Satıcı isteyen gelip istediği testi yaptırabilir, kurcalayabilir vs. demiş. Sence 2.elini almak mantıklı mı? Çünkü sıfırı 5.5K ve bu ürünün 2.el fiyatı 4.3K civarı. Bana ucuz geldiği için şüphelendim biraz. Gidip istediğim testi yapabilirim veya yanımda bilgili bir kişi götürebilirim. Bana önerin ne olur? @kxy

Anladım sağol. Çok önemli bir şey daha soracağım. 2.el bi 24G42E var fiyatı 3750TL. Faturası, Garantisi var. Üründe deforme vs. hiçbir şey yok. Ürün Mart 2025 gibi alınmış. Satıcı isteyen gelip istediği testi yaptırabilir, kurcalayabilir vs. demiş. Sence 2.elini almak mantıklı mı? Çünkü sıfırı 5.5K ve bu ürünün 2.el fiyatı 4.3K civarı. Gidip istediğim testi yapabilirim veya yanımda bilgili bir kişi götürebilirim. Bana önerin ne olur? @kxy

Gayet iyi fiyat. Eger yakınsa gidip deneyin sorunsuzsa alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı