polat2141 Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 1.644 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #11 Sarpinyo dedi: Dostum ben SRGB'nin daha yüksek olmasından, ham 180Hz olmasından ve daha iyi, konforlu olduğunu düşündüğüm için AOC seçtim. Yarın sipariş edeceğim daha etmedim. Genişletmek için tıkla... Nereden edeceksin acaba.
Sarpinyo dedi: Dostum ben SRGB'nin daha yüksek olmasından, ham 180Hz olmasından ve daha iyi, konforlu olduğunu düşündüğüm için AOC seçtim. Yarın sipariş edeceğim daha etmedim. Genişletmek için tıkla... Nereden edeceksin acaba.
S Sarpinyo Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #12 polat2141 dedi: Nereden edeceksin acaba. Genişletmek için tıkla... İtopya'dan düşünüyordum ama stok bitmiş Sinerji ve İncehesap arasında kaldım. Müşteri memnuniyeti için incehesabı tercih edeceğim.
polat2141 dedi: Nereden edeceksin acaba. Genişletmek için tıkla... İtopya'dan düşünüyordum ama stok bitmiş Sinerji ve İncehesap arasında kaldım. Müşteri memnuniyeti için incehesabı tercih edeceğim.
polat2141 Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 1.644 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #13 Sarpinyo dedi: İtopya'dan düşünüyordum ama stok bitmiş Sinerji ve İncehesap arasında kaldım. Müşteri memnuniyeti için incehesabı tercih edeceğim. Genişletmek için tıkla... Anladım sağ ol.
Sarpinyo dedi: İtopya'dan düşünüyordum ama stok bitmiş Sinerji ve İncehesap arasında kaldım. Müşteri memnuniyeti için incehesabı tercih edeceğim. Genişletmek için tıkla... Anladım sağ ol.
A Agony1376 Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.102 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #14 Hocam AOC alacağım ben ozman.