İnceleme AOC 24G4X

Bu monitör uzun saatler metin okuması ve akademik çalışmalar yapmak için uygun bir monitör mü? Gözü yoruyor mu?

Bu monitör uzun saatler metin okuması ve akademik çalışmalar yapmak için uygun bir monitör mü? Gözü yoruyor mu?
Sizin adınıza maalesef yorum yapamam ama bir problem yaşamadım. Kişiden kişiye göre değişir diye düşünüyorum.

Benim cihazım 24G4XE bildiğim kadarıyla cihazlarımızın pivot özelliği dışında aynı olması gerekirken benim cihazımda Game mode kapanmıyor ayrıca Firmware sürümü 1.00 sizin Firmware sürümünüz nedir? Bilen varsa nasıl güncellendiğini anlatabilir mi?

Bugün kargodan geldi 24G4X firmware 1.02. En güncel sürümü hangisi veya nasıl güncelleyeceğiz bilmiyorum.

Monitörü aldığım fabrika ayarlarında kullanıyorum. Bi ayar yapmam gerekiyor mu? Yazılım ne işe yarıyor ayrıca.

Monitörü aldığım fabrika ayarlarında kullanıyorum. Bir ayar yapmam gerekiyor mu? Yazılım ne işe yarıyor ayrıca.

120Hz modunda veya altında kullanıyorsan weak moda al eğer 120Hz üstü kullanıyorsan mediumda kalsın. Parlaklığı artır. Oyun oynuyorsan gamer modlarından birine geç orada birkaç ayar standarta kıyasla halihazırda kapalı oluyor ama daha iyi sonuçlar veriyor.

180Hz'de brightness 80'de gamer mode FPS'de bir de cross açıyorum arada Adaptive Sync açık.

OverDrive medium yap. Bir de renk sıcaklığı sıcak olarak geliyor görüntü sarı geliyorsa normal yapabilirsin.

Gözüm alışık sıcak tona soğuk tona 2-3 saat bakınca gözlerim çok yoruluyor.

24G4X için driverlar: 24G4X
24G4Xe için driverlar: 24G4XE

Sürüm 1.02 bende de.

24G4X için driverlar: 24G4X
24G4Xe için driverlar: 24G4XE

Sürüm 1.02 bende de.
Hocam bende de ips glow bu şekilde. Değişime gerek yok sanırım fotoğrafta da çok abartılı göstermiş. Ölü piksel de göremedim bendekin de.

Dosya Ekleri

• IMG20240914215536.jpg
    83,8 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG20240914215520.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…