İnceleme AOC 24G4X

Kimse bahsetmemiş ama yazılar berbat görünüyor. Görüntü pikselli ve keskinlik ayarı yok. Ppi değeri düşük. Kodlama için almıştım ama dayanamadım iade ettim.
Alakası yok size öyle geliyordur. 93 ppi da gayet iyi bir değer rakiplerine göre de.

Son düzenleme:
gaming gecesi indirimi ile 4750 tlye düşüyor ;

Bekleyin bunu alın derim pivot olması vs. daha iyi.

Hocam pivot iyi olur fakat 27 inç.
Bir de daha demin bu monitörler hakkında 2-3 tane konu açıldı ve hepsi arıza konusuydu. Almakla almamak arasındayım şu an, acaba bende de bir sorun çıkacak mı diye.

Bir de daha demin bu monitörler hakkında 2-3 tane konu açıldı ve hepsi arıza konusuydu. Almakla almamak arasındayım şu an, acaba bende de bir sorun çıkacak mı diye.
Bilemiyorum hocam. Elektronik ürün alıyoruz sonuçta sorun çıkması normal karşılanabilir.

Öneri enflasyonu var, 2-3 konu olması az bile. 10 tane alınan modelden 1 şikayet duyarsın, iyi der alırsın. Bu modelden abartısız şu son 2 ayda vardır bi' 50000 satış, ipini koparan öneriyor, ipini koparan da alıyor. Bırak 3'ü, 33 konu olsa yine daha kabul edilebilir bir oran olur. Zaten önere önere fiyatını katlattık bildiğin.

O zaman bunu alıyorum hocam başka bir alternatifi yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…