İnceleme AOC 24G4X

Yok, denk gelmedim. Panda panel mi varmış bizimkilerde? @BerkayZ87 ile bakmadığımız yer kalmamıştı benim monitörde panel modeli bulmak için, fabrika menüsünde bile yazmıyor
Eskiler panda değil miydi? Bu da odur diye düşündüm. Baktığımdan değil. Bir de bu sorun genelde Panda'larda oluyordu. Ondan dolayı.

Eskiler panda değil miydi? Bu da odur diye düşündüm. Baktığımdan değil. Bir de bu sorun genelde Panda'larda oluyordu. Ondan dolayı.
Eğer eskiden kastın SP modelleriyse onlar native 165, bu native 180 panel, OC panel değil.

AOC 24G4X Kronik sorunlu bir model, kesinlikle almayın. Profilime bakarsanız bu sorunu yaşayasıya kadar monitörü övdüğümü göreceksiniz. Panelinde çizgilenme sorunu var ve kısa süre içerisinde bu sorun ortaya çıkıyor. Forumda kullananlar 2 hafta gibi kısa sürelerde bile yaşamış, benim şansıma 3. ayımda denk geldi. İsterseniz forumda bununla ilgili konular var, bakabilirsiniz. Para iadesi alıp farklı bir modele yöneleceğim.

Kaç kişi yaşadı bu sorunu peki?

Kaç kişi yaşadı bu sorunu peki?
Ekleme yapıyorum. Monitör bende bozulduğu için kurulmuştum, o yüzden eksik bilgi vermişim. Kronik problemi olduğu net lakin bunu bütün monitörlere yıkmak hata olur. Ne de olsa bütün monitörlerin panel arıza verileri ve bu sorunu yaşayan çok fazla kişi yok. Üretim bandından çıkan bir bölüm AOC 24G4X monitörlerin paneli hatalı olarak üretilme ihtimali gözüme yüksek geliyor. Bu sonuçta almak biraz riskli. İade politikası olarak uğraştırmayan yerlerden almak daha sağlıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…