İnceleme AOC 24G4X

Dostum televizyonlarda en kötüden iyiye hdr<hdr10<hdr10+<hdr400<hdr1000<dolby vision olarak sıralaması var. Oyunlardaki HDR ayarını ve monitördeki HDR ayarını açıp fotoğraf atabilir misin kapalı açık olarak?

En yukarıdaki monitörün default ayarları.
Ortadaki, monitördeki HDR Game ayarı.
Aşağıdaki displayhdr ayarı.

Hocam biraz geç oldu ama bende almayı düşünüyorum. Goruntu kalitesi nasıl? Oyun oynarken vs gerçekmiş gibi bir hissiyat veriyor mu?

Hocam memleketteyim ve burada laptopumu kullanıyorum, onun dışında VA panel 165 Hz bir monitör kullandım burada da, 24G4X bunların yanında çok iyi ya. HP Victus ekranından ya da VA panel bir ekrandan 24G4X e geçince gözün rahatlıyor yani. Görüntü kalitesi beni tatmin etti zaten sitedeki değerlere göre renk gamutu gayet yüksek. Oyun olarak FPS oyunları oynadığım için fazla gerçekmiş hissiyatı yaşadığımı söyleyemem ancak uzaktan baktığında oyun akışkan geliyor onu söyleyebilirim.

Hocalar, 1 yıldır monitör bekliyorum, indirimde olunca 24G4X'i aldım. Hem iyi hem de kötü yorumlar gördüm. Siparişi verdim, söyleyin lütfen, pişman olunacak bir monitör mü sizce? Bunu almasaydım 24g2SPU Bk alacaktım

Asla pişman olunacak bir model değil, hocalarımın da dediği gibi G2 serisinin daha güçlendirilmiş hali (gecikme, renk gamutu). Hayırlı olsun. G4 serisi daha yeni bir seri ayrıyeten.

Asla pişman olunacak bir model değil, hocalarımın da dediği gibi G2 serisinin daha güçlendirilmiş hali (gecikme, renk gamutu). Hayırlı olsun. G4 serisi daha yeni bir seri ayrıyeten.
Gecikme süresi 8 ms diyorlar. Oyun oynarken anlar mıyım? Ortaya çekince 5.90 oluyormuş ama ne eksiliyor onu bilmiyorum

Gecikme süresi 8 ms diyorlar. Oyun oynarken anlar mıyım? Ortaya çekince 5.90 oluyormuş ama ne eksiliyor onu bilmiyorum.

Öyleyse bile en düşük ayarlardaki gecikme süresi olabilir. OverDrive ayarı falan var daha. Üzeceğini düşünmüyorum geldiğinde siz de test edersiniz gözle görülür bir ghosting yok. Ee tabii gecikmesiz monitör de yok en düşük gecikme değerini IPS'de almak istiyor iseniz 20-30k bütçenizin olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…