İnceleme AOC 24G4X

Siz kullanıyorsunuz diye soruyorum, düşük gecikme sevdalısı değilim, profesyonel oyuncu da değilim zaten. Oynarken rahatsız etmesin fark etmeyeyim yeterli. Sizi oynarken rahatsız etmiyorsa sıkıntı yok. Gözle fark etmesem önemli değil yani 1 ms 5 ms

Düşük gecikme için ortaya aldığımız zaman düşen bir şey oluyor mu? Yenileme hızı, veya başka bir şey @TheAltay

Son düzenleme:

Herhangi düşen bir şey olmuyor sanırsam.

Monitörde ciddi bir süre oyun oynadınız mı? Tepkime süresi(ms) göze batıyor mu yoksa fark etmiyor musunuz?

Evet Valorant oynuyorum çoğunlukla. Göze batan bir ghosting söz konusu değil fark ettiğim söylenemez. Zaten ghosting testinde de göze batan bir ghosting problemi mevcut değil bunu belirtmiştim. Anca monitöre çok dikkatli bakarsanız 1-2 piksellik ghosting oluştuğunu görebilirsiniz UFO'nun arkasında. Göze batan bir gecikme söz konusu değil benim için kısacası. HP Victus ekranından buna geçtiğimde laptopun ekranına bakamıyorum bile ghostingden geçilmiyor Victus.

Monitörü aldım, şansıma ghosting de yok ölü piksel de. Taş gibi maşallah. Renk kalitesi de çok iyi. Üzerinde hiç ayar yapmadım ama, önerdiğiniz bir şey var mı?

Monitörü aldım, şansıma ghosting de yok ölü piksel de. Taş gibi maşallah. Renk kalitesi de çok iyi. Üzerinde hiç ayar yapmadım ama, önerdiğiniz bir şey var mı?

Hayırlı olsun hocam, OverDrive ayarını medium yapabilirsiniz. Renk ayarı olarak Warm'da kullanıyorum ki zaten stok hali warm olarak geliyor monitörün.

Hayırlı olsun hocam, OverDrive ayarını medium yapabilirsiniz. Renk ayarı olarak Warm'da kullanıyorum ki zaten stok hali warm olarak geliyor monitörün.
Onedrive ayarını medium yapmakta bir zarar var mı, renklerin ayarda solması, vs vs herhangi bir şey

OneDrive ayarını medium yapmakta bir zarar var mı, renklerin ayarda solması, vs. Herhangi bir şey.

Bilmiyorum ancak bir zarar oluşturacağını sanmam. Renklerin solduğunu görmedim siz de deneme-yanılma yapabilirsiniz isterseniz.

hocam yeni sipariş verdim bende sıkıntısız gelir inşallah sizde yeni oluşan bir sıkıntı yok dimi

Hocam yeni sipariş verdim bende sıkıntısız gelir inşallah sizde yeni oluşan bir sıkıntı yok değil mi?

Hayırlı olsun, yeni oluşan bir problem yok henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…