İnceleme AOC 24G4X

Hayırlı olsun. Alışırsınız en yakın zamanda. Warm'a alabilirsiniz.

IPS glow fazla var mı hocam bir fotoğraf atar mısınız? Bende almayı planlıyorum. İncehesap üzerinden alsam sıkıntı yaşatır mı?

IPS glow fazla var mı hocam bir fotoğraf atar mısınız? Bende almayı planlıyorum. İncehesap üzerinden alsam sıkıntı yaşatır mı?

IPS glow biraz şans işi hocam. Ben İtopya'dan aldım bir sorun yaşamadım. Akşam saati olsun size fotoğrafını atayım monitörün, karanlık bir yer oluşturmam zor şu an

IPS glow biraz şans işi hocam. Ben İtopya'dan aldım bir sorun yaşamadım. Akşam saati olsun size fotoğrafını atayım monitörün, karanlık bir yer oluşturmam zor şu an

Tamamdır

Hocam pazartesi günü gelecek monitör. Kullandığınız ayarları atar mısınız?

Son düzenleme:
Kusura bakmayın arkadaşlar IPS Glowu paylaşmayı unutmuşum.
Tamamdır

Hocam pazartesi günü gelecek monitör. Kullandığınız ayarları atar mısınız?
Overdrive ayarı mediumda. Bu kadar ayar yaptım monitörün kendi stok halini kullanıyorum.

Kamerada böyle görünüyor ancak kullanıcı olarak fazla hissetmiyorum IPS glowu.

Gelince deneyiminizi yazar mısınız hocam.

Hocam İtopya üzerinden satın aldım 0 ölü piksel ghostingi gözün ile fark edemezsin telefondan birazcık belli oluyor. IPS glow yok gibi (akşam belli olur). Ben şahsen çağ atlamış gibi bir şey yaşadım. 18.5 inç 60 Hz 5msden geçiş yaptım (ASUS VS197). Gençleştim resmen bu kadarmı fark eder nedenini bilmiyorum ama telefonlardaki hayalet ekran varmış gibi nasıl düzeltebilirim bilen yazarsa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…