İnceleme AOC 24G4X

Kaç paraya aldınız?

Ben Amazon'dan AOC 24G2SP almıştım. Karanlık odada siyah ekran açınca koyu mavimsi siyah bir ekranı vardı. Hatta karanlık oda olmasına da gerek yok, karanlık sahnelerde geçen oyunlar oynayınca o karanlığı siyah değil koyu mavimsi siyah renkte görüyordum. Bu beni rahatsız etti baya. Ayrıca siyahları parlıyordu. Bu yüzden iade etmiştim. Bugünlerde LG 27GN65R-B modeline kafayı taktım, araştırmalarıma göre en az gerçek 8 bit'miş. Bu konudaki AOC model ise 6 bit +FRC.

ASUS TUF serisine bakın.

Hocam yanlış hatırlıyor olabilirim ama bayağı ghosting var diyorlardı.

@RACONSALEX hocam driver update yaptınız mı firmware kısmında 2023 aralık 29 gözüküyor. aoc'nin sitesinden indirdiğim driver kasım ayına ait yapsam mı bilemedim. bir de hdr modu açamadım onaylıyor musunuz fazla güç tüketecek diyor evet diyorum hiçbir şey olmuyor tüm tuşlara bastım

Ben sipariş ettim Aoc 24G4X i Bakalım ne zaman gelcek gelince size durumu anlatırım teşekkür ederim herkeze.
Bugün geldi fakat kasam olmadığı için daha ölü piksel olup olmadığına bakamadım yardım edermisiniz?

Bugün geldi fakat kasam olmadığı için daha ölü piksel olup olmadığına bakamadım yardım eder misiniz?

Monitörün güç kablosunu bağlayın zaten az bile olsa fark edersiniz ölü piksel olup olmadığını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…