stardust1589 Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #1 Monitör Aoc 24G4XE 180 Hz 1ms Freesync HDR10 Fast IPS Oyuncu Monitörü https://www.hepsiburada.com/aoc-24g...u-monitoru-p-HBCV00006G7AUB?magaza=Techburada Bunun yerine yine bu fiyatlarda önerileriniz varsa değerlendirebilirim. İstediğim monitörde dahili hoparlör olması gerek ve 180Hz+ olması gerek. Valorant FIFA gibi oyunlar için alıyorum, bilginiz olsun.
https://www.hepsiburada.com/aoc-24g...u-monitoru-p-HBCV00006G7AUB?magaza=Techburada Bunun yerine yine bu fiyatlarda önerileriniz varsa değerlendirebilirim. İstediğim monitörde dahili hoparlör olması gerek ve 180Hz+ olması gerek. Valorant FIFA gibi oyunlar için alıyorum, bilginiz olsun.
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.235 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #2 Alınır.
stardust1589 Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #3 İdefixte 150 TL ucuza var oradan alsam sıkıntı çıkar mı?
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.235 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #4 stardust1589 dedi: İdefixte 150 TL ucuza var oradan alsam sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'dan alın Idefix'te satıcı kim ne belli değil. Gerçi şimdi baktım Hepsiburada ile idefix satıcısı aynı satıcısı çok fark etmez.
stardust1589 dedi: İdefixte 150 TL ucuza var oradan alsam sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'dan alın Idefix'te satıcı kim ne belli değil. Gerçi şimdi baktım Hepsiburada ile idefix satıcısı aynı satıcısı çok fark etmez.
stardust1589 Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #5 Satıcılarda aynı ALUU dedi: Hepsiburada'dan alın ıdefix'te satıcı kim ne belli değil. Gerçi şimdi baktım Hepsiburada ile idefix satıcısı aynı satıcısı çok fark etmez. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam o zaman idefixten siparişimi veriyorum. İade konusunda falan sıkıntı çıkarırlar mı sizce?
Satıcılarda aynı ALUU dedi: Hepsiburada'dan alın ıdefix'te satıcı kim ne belli değil. Gerçi şimdi baktım Hepsiburada ile idefix satıcısı aynı satıcısı çok fark etmez. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam o zaman idefixten siparişimi veriyorum. İade konusunda falan sıkıntı çıkarırlar mı sizce?
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.235 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #6 stardust1589 dedi: Satıcılarda aynı Tamamdır hocam o zaman idefixten siparişimi veriyorum. İade konusunda falan sıkıntı çıkarırlar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Açıkçası idefix ile ilgili hiçbir fikrim ve deneyimim yok.
stardust1589 dedi: Satıcılarda aynı Tamamdır hocam o zaman idefixten siparişimi veriyorum. İade konusunda falan sıkıntı çıkarırlar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Açıkçası idefix ile ilgili hiçbir fikrim ve deneyimim yok.
stardust1589 Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #7 Tamamdır hocam yine de sağ olun. İyi günler dilerim.