AOC 24G4Xe alınır mı?

Egepecel

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
r5 7500f gigabyte a610m h gigabye rtx 4070super windforce
AOC 24G4Xe monitör aldım. Almadan önce konu acacaktim fakat aklımdan cıkmış. Trendyol'da 4 bin TL'ye aldım. Almakla iyi etmis miyim? Yoksa cok gecmeden iptal etmele miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Almakta iyi ettin 4K bütçede daha kralı yok.

27G4X'i dün sipariş ettim gelmesini bekliyorum açtığım konuya bakabilirsin güzel tartışma döndü;

Pivot hareketi mevcut değil diye biliyorum sizinkinde attığım linkteki ise olan hali 500TL fark var sizin için önemliyse bilginiz olsun.

Hocam 1 saattir farkı anlamaya valısıyorum 😄monitör kolu ile kullanıcağımdan o ozellige bakmak hiç aklıma gelmedi.

Ayrıca N11 üzerinden alısveriz yapmayı pek sevmiyorum telefon alacak olan arkadasımdan 10 bintl Amerika'da otele harcama cıktı sonra tabii itiraz edip geri alabildi parayı.

Hocam 1 saattir farkı anlamaya valısıyorum 😄monitör kolu ile kullanıcağımdan o ozellige bakmak hiç aklıma gelmedi.

Ayrıca N11 üzerinden alısveriz yapmayı pek sevmiyorum telefon alacak olan arkadasımdan 10 bintl Amerika'da otele harcama cıktı sonra tabii itiraz edip geri alabildi parayı.

Hocam daha ucuza PttAVM'de var ama orası da bana güvenli gelmiyor. N11'den korkarak laptop aldım 1 sene önce henüz bir sorunu yok çok şükür.

İyi hocam oyunlarda baya iyi fakat youtube veya film izlerken görüntü 1080p deil 460p 720p gibi çamur oluyor fakat oyunlarda gayett iyi renk
Çamur oluyor derken sorunu çözdünüz mü? HDR ile denediniz mi?

27G4X'i dün sipariş ettim gelmesini bekliyorum açtığım konuya bakabilirsin güzel tartışma döndü;

Hocam siz de bu monitör var mı? HDR ve görüntü kalitesinden memnun musunuz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı