TheNoblesT.R Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 686 Çözümler 2 3 Eylül 2024 #1 Monitör bugün elime geldi ve gözüme çok keskin geliyor. Bunun keskinlik ayarı var mı? Ya da daha önceden NVIDIA'dan da yapmış olabilirim ama hatırlamıyorum. En net ve en iyi renk ayarlarını nasıl yapabilirim?
Monitör bugün elime geldi ve gözüme çok keskin geliyor. Bunun keskinlik ayarı var mı? Ya da daha önceden NVIDIA'dan da yapmış olabilirim ama hatırlamıyorum. En net ve en iyi renk ayarlarını nasıl yapabilirim?
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.818 Çözümler 20 3 Eylül 2024 #2 Kendine göre ayarlaman daha iyi olur ben genelde hepsini fullerim sana kalmış.
TheNoblesT.R Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 686 Çözümler 2 3 Eylül 2024 #3 sado01 dedi: Kendine göre ayarlaman daha iyi olur ben genelde hepsini fullerim sana kalmış. Genişletmek için tıkla... Hocam şu keskinlik olayı canımı sıktı nereden ayarlayabilirim ya aradım bulamadım.
sado01 dedi: Kendine göre ayarlaman daha iyi olur ben genelde hepsini fullerim sana kalmış. Genişletmek için tıkla... Hocam şu keskinlik olayı canımı sıktı nereden ayarlayabilirim ya aradım bulamadım.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 3 Eylül 2024 #4 TheNoblesT.R dedi: Hocam şu keskinlik olayı canımı sıktı nereden ayarlayabilirim ya aradım bulamadım. Genişletmek için tıkla... Keskinlik olayı moddan kaynaklanıyordu sanırım. Oyun modundan çıkar onu.
TheNoblesT.R dedi: Hocam şu keskinlik olayı canımı sıktı nereden ayarlayabilirim ya aradım bulamadım. Genişletmek için tıkla... Keskinlik olayı moddan kaynaklanıyordu sanırım. Oyun modundan çıkar onu.
TheNoblesT.R Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 686 Çözümler 2 3 Eylül 2024 #5 Shahdee dedi: Keskinlik olayı moddan kaynaklanıyordu sanırım. Oyun modundan çıkar onu. Genişletmek için tıkla... Hocam kapalıydı açtım bir daha kapadım düzeldi sanırım ya.
Shahdee dedi: Keskinlik olayı moddan kaynaklanıyordu sanırım. Oyun modundan çıkar onu. Genişletmek için tıkla... Hocam kapalıydı açtım bir daha kapadım düzeldi sanırım ya.