AOC 24G4Xe vs LG 24GS60F-B

Rambo29

Kilopat
Monitör
Lg24gs60f-b oac24g4xe
AOC 24G4Xe modeli mi yoksa LG 24GS60F-B bu iki model arasında kaldım. Kullanıp da yorum yapacak olan var mi acaba?

Kagit ustunde bakiyorsun cok iyi kullanicilara sorunca cogu marka cop nasil boyle urun cikaripta hala satis yapmayi basariyorlar anlamis degilim sagol uyardigin icin

Va panel oyunlarda nasil bi deneyim sunuyor peki

Kagit ustunde bakiyorsun cok iyi kullanicilara sorunca cogu marka cop nasil boyle urun cikaripta hala satis yapmayi basariyorlar anlamis degilim sagol uyardigin icin
Monitörde kağıt üstü çoğu veriler zaten gelişi güzel ve standart bilgiler oluyor hocam. Monitör piyasası çok komplike, kağıtta ki ile gördüğünüz arasında uçurum oluyor. İyi ve kötü anlamda.

Kronik problem ise zaten her sektörün belası.

Konuya daha çok hakim olmak isterseniz, buyrun:

Va panel oyunlarda nasil bi deneyim sunuyor peki
Black Smearing ve Ghosting durumu iyi seviyede AOC'un kullandığı panel. Sorun yaratmaz oyüzden ama CS2 ve Valo için tabi daha keskin monitörler iyi olur. (G65B gibi VA paneller mesela IPS'ten hızlı oldukları içi kusursuzlar, G3 gibi VA paneller ise adamı kör eder.)
Kontrast değeri tabiki IPS'ten 3-4 kat ve IPS Glow olmadığı için hikayeli oyunlarda çok daha güzel bir deneyim verir.

Alicaksan aoc va panel olan seni memnun eder diyorsun fazlasiyla

Bir haftadir arastiriyorum detayli kagit ustunde marka 0.5 ms tepkime vermis monitoru inceliyorlar makine bakip tepkime suresine 3.5 ms cikiyor millet 0.5 ms icin para veriyor ama hepsi yalan beyan insana kafayi yedirtirler Samsung alacaktım bir arastirdim fason uretiyormis ghosting kan aglatiyormus bir de ekranlarda ben simdi hangi markaya guveniyimki

Alicaksan aoc va panel olan seni memnun eder diyorsun fazlasiyla
Rehberi şu linkte var, bakabilirsiniz:

Markaya değil, modele güveneceksiniz bu yüzden. Tüm markalar için hep sorunlu veya çöp ürünler var, özellike monitör gibi bilgisizliğin kol gezdiği yerde markalar cirit, cahiller kol gezebiliyor. Bu ölçüm aletleri ve incelemeler birer nimet doğrusu.

Tabi markanında sunduğu OSD, garanti ve hizmetler değerli. Genede ürün kötü olduktan sonra kimin işine yarar? Aynı mevzu tüm sektörde var.
Tüm monitör panelleri hep başka firmalardan çıkma oluyor.

Evet fason urettirip satiyorlar genellikle kendi panelini uretip satan azmis en sonunda TV alip baglatacaklar bana p sektor daha iyi monitor sektorunden tabii ekran kartinin FPS hizina yetisemez o ayri mesele

Evet fason urettirip satiyorlar genellikle kendi panelini uretip satan azmis en sonunda TV alip baglatacaklar bana p sektor daha iyi monitor sektorunden tabii ekran kartinin FPS hizina yetisemez o ayri mesele
TV içinde monitörde ki olaylar var hocam gene. COF değeri, kronik panel, renk kalitesi...

Masallah sektoru baya biliyorsun
Sağolun hocam. Forumda uzman hocalarımızın rehberleri ve kaynakları oluyor. Öneri işlerine gireceksek bu tarz bilgileri bilmemiz şart oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…