AOC 24G4Xe vs MSI G2412F

Wasker

Picopat
Daha fazla  
Sizce hangisi alınır? G2412F ile 24G4Xe arasında çok büyük bir fark yoksa G2412F'i tercih edeceğim, daha önce hiç Sinerji'den alışveriş yapmadığım için 24G4Xe modelini almaya pek güvenemedim.

Hoparlör ihtiyacım yok, ikinci monitör olarak alacağım ve monitör koluyla kullanacağım; öneride bulunurken dikkate alırsanız sevinirim.

Linkler:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende uzun araştırmalar sonucunda AOC siparişini geçtim, umarım Sinerji; ölü piksel, ışık sızması gibi sorunlarda değişim sağlıyordur.

Ben Trendyol'dan alacağım 3yıl garantisi var fakat 100TL daha pahalı.
Sinerjidede değişim vardır.

Bende uzun araştırmalar sonucunda AOC siparişini geçtim, umarım Sinerji; ölü piksel, ışık sızması gibi sorunlarda değişim sağlıyordur.

Aldınız mı hocam ben aldım Sinerji mağzasından.

Gayet güzel duruyor malzeme kalitesi iyi gibi sistemim olmadığı için test edemedim şimdilik bu hafta sistemi alacağım inşallah.

Son düzenleme:
Ben Trendyol'dan alacağım 3yıl garantisi var fakat 100TL daha pahalı.
Sinerjidede değişim vardır.

Aldınız mı hocam ben aldım Sinerji mağzasından.

Gayet güzel duruyor malzeme kalitesi iyi gibi sistemim olmadığı için test edemedim şimdilik bu hafta sistemi alacağım inşallah.

Hocam evet ürün 2 gün önce elime ulaştı, incelemelerim sonucunda ne kendi gözümle ne de telefonun kamerasıyla ghosting göremedim, ölü piksel çıkmadı ve diğer her şey söylendiği gibiydi ama sadece iki şey beni rahatsız etti;

1. olarak monitörün sağ alt köşesinde çalıştığına dair sürekli bir ışık yanıyor ve bu ışık ASUS'taki gibi panelin altına gizlenmemiş, göze batıyor yani.

2. olarak da monitöre sağdan soldan vesaire bakıldığında ekranın rengi sarımtıraklaşıyor, bu dediğim ASUS'ta yok mesela

Ama yine de fiyatına göre hala alınabilecek en F/P monitör olduğunu düşünüyorum.

Hocam evet ürün 2 gün önce elime ulaştı, incelemelerim sonucunda ne kendi gözümle ne de telefonun kamerasıyla ghosting göremedim, ölü piksel çıkmadı ve diğer her şey söylendiği gibiydi ama sadece iki şey beni rahatsız etti;

1. olarak monitörün sağ alt köşesinde çalıştığına dair sürekli bir ışık yanıyor ve bu ışık ASUS'taki gibi panelin altına gizlenmemiş, göze batıyor yani.

2. olarak da monitöre sağdan soldan vesaire bakıldığında ekranın rengi sarımtıraklaşıyor, bu dediğim ASUS'ta yok mesela.

Ama yine de fiyatına göre hala alınabilecek en F/P monitör olduğunu düşünüyorum.

Şu anda iki monitörden birini almak isteseydn hangisi olurdu. g2412f yi aldımda

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı