Hocam bu monitör sürekli stoğa giriyor ama 1-2 ay önce stoğu bitti, 1 ay sonra falan geldi baya uzun sürmüştü. Ben tekrar geleceğini düşünüyorum ama emin olamıyorum. Bence Sinerji, QP gibi yerlere sorun. Müşterileri cevapsız bırakmıyorlar.
Hocam bu monitör sürekli stoğa giriyor ama 1-2 ay önce stoğu bitti, 1 ay sonra falan geldi bayağı uzun sürmüştü. Ben tekrar geleceğini düşünüyorum ama emin olamıyorum. Bence sinerji, QP gibi yerlere sorun. Müşterileri cevapsız bırakmıyorlar.
Bugün veya yarın içerisinde almayı planlıyordum ama bulamadım :/ teşekkürler soracağım.
Tam olarak bekleyemeceğim gibi ASUS VP249QGR önerir misiniz? Özellikleri aynı mıdır? Hangisi daha kalitelidir?
Bugün veya yarın içerisinde almayı planlıyordum ama bulamadım :/ teşekkürler soracağım.
Tam olarak bekleyemeceğim gibi ASUS VP249QGR önerir misiniz? Özellikleri aynı mıdır? Hangisi daha kalitelidir?
Aoc 23.8" 24G2U 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun