AOC 24gx vs MSI G255pf

Bütçe
5000

Cranialis

Hectopat
Daha fazla  
İki monitör de birbirlerine epey yakın özelliklere sahipler başka monitör öneriniz veya ikisi arasından hangisini almam gerektiğini söylerseniz sevinirim.
Bir de Amazon.com.tr bu monitör var ancak bu yüksek gibi durduğu için almaktan vazgeçtim gibi. Masam zaten yeterince yüksek olduğu için asansörlü bir monitör alıp en aşağıya çekmeyi planlıyorum.

İki monitör de birbirlerine epey yakın özelliklere sahipler başka monitör öneriniz veya ikisi arasından hangisini almam gerektiğini söylerseniz sevinirim.
Bir de Amazon.com.tr bu monitör var ancak bu yüksek gibi durduğu için almaktan vazgeçtim gibi. Masam zaten yeterince yüksek olduğu için asansörlü bir monitör alıp en aşağıya çekmeyi planlıyorum.

Bu monitörün(LG) en alt seviyesi biraz beklediğiniz gibi olmayabilir. Bende mevcut ben de en aşağıya çekiyorum normalde fakat G24F2 monitörüme göre daha yukarıda kalıyor. Ayakları da uzun kendinize doğru çekemiyorsunuz pek. AOC'ya da MSI tercihiniz olsun. MSI olan benim hoşuma gidiyor bütçem olsaydı tercihim o olabilirdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı