AOC 24V2Q Monitörde G-SYNC Var mı?

Hocam oyle de her freesync destekli monitorde yoktur gsync onu bulmak da baya zor kimse yazmiyor gsync destekli olup olmadigini hatta bazilari yalan soyluyor

Monitör olarak ne almayı düşünüyorsunuz? Ryzen 5 3600 ve 1660 Super ile 2K oynuyorum çoğu oyunu. Kendi kullandığım monitörü önerebilirim isterseniz. 2K çözünürlük, 144Hz, 1 ms tepki süresi var. Ayrıca 2 adet 3W hoparlörü bulunuyor gayet yeterli ses olarak. OSD menüsünde FreeSync ayarı var G-SYNC yazmıyor fakat bazıları Casper ile görüşmüş, Casper cihazın içerisinde G-Sync modülünün bulunduğunu söylemiş.
Kullandığım monitör bu bakmak isterseniz.

Casper Excalibur E27QHD-G 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync + G-Sync 2K QHD LED Monitör

Hocam oyle de her freesync destekli monitorlere getiremiyorsun biraz sans isi gibi bu gsync ozelligi.

2200 liraya aldım bu arada sıfır ürün. 1 ay önce kadar.

Ya benimde ayni sistemim var fakat benim monitorun max 1500 tl olmasi gerekiyor. Ve gsync desteklemesi gerekiyor (freesync olup gsync destekleyenler gibi)
2200 liraya aldım bu arada sıfır ürün. 1 ay önce kadar.

Buna cok bakmistim fakat fiyati 1600 lira yani benim icin 1300 lerde olmasi gerekiyor max tas catlasin 1400-1500 olmasi gerekiyor

Hocam bunun fiyatı 1522 TL'ye bulunabiliyor ben örnek olarak attım.
Amazon'da 1528 gayet uygun. 1500'e çıkabiliyorsunuz iyi bir şey istiyorsunuz 1550'ye de çıkarsınız.
En Ucuz Fiyatlar Örneği
Bakınız.
Buna cok bakmistim fakat fiyati 1600 lira yani benim için 1300'lerde olmasi gerekiyor Max tas catlasin 1400-1500 olmasi gerekiyor.

Güzelce açıklarsınız 1550'ye çıkalım pişman olmayalım dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…