AOC 25G3zm monitörde görüntü bozulması yaşanır mı?

Havzen

Femtopat
Selam yeni bir monitör almak istiyorum ve önceki konulardan aldığım tavsiyeler AOC'nin 25G3zm modelini almam yönünde. Monitörü beğendim, en yakın zaman da alacağım ama biraz araştırma yaptığımda bazı modellerde ekranda yeşil çizgiler ya da görüntü kayması yaşanıyor. Bu modeli alsam bir sıkıntı yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
O modeller kronik sorunlu panele sahip modeller. 25G3Zm'de sorun yok. OverDrive modunu gelir gelmez medium yapmayı unutmayın. Çözüm olarak işaretleyebilirsiniz.

Hocam tekrardan merahab bir sorum daha olacak forumda gezerken gördüm biri daha benim bahsettiğim model hakkında konu aşmış ve https://www.akakce.com/monitor/en-u...dr10-ips-g-sync-gaming-fiyati,2115942778.html bu modeli önermişler aynı para IPS panel ama 1 ms hangisi daha iyidir? Acaba.

samsung un vaat ettikleri nedir k.b çok soru soruyorum :D
FPS oyunları, pivot ve yükseklik ayarı olması.

birde görüntü ips de daha iyi değilmi daha canlı falan
25G3ZM yüksek renk gamutu sunuyor ve VA olduğu için kontrast oranı IPS'ten 3 kat daha yüksek yani siyahları oldukça koyu. Hikayeli oyunlarda ve dizi fimlerde farkını hissedersiniz.

FPS oyunları, pivot ve yükseklik ayarı olması.

25G3ZM yüksek renk gamutu sunuyor ve VA olduğu için kontrast oranı IPS'ten 3 kat daha yüksek yani siyahları oldukça koyu. Hikayeli oyunlarda ve dizi fimlerde farkını hissedersiniz.
ayriyeten fps oyunlarında da üzmez yani ayrıca bundada pivot var hocam yanlış bilmiyorsam

TN den IPS e geçtim monitor bozuldu yerine VA verdiler VA larda ciddi ciddi gelişme var Hem hız hem renk bakımından üstün olunca soluk renkte kötü görünüyor ama kontrast ve karşıtlık HDCR bile IPS i aratmamasına sebeb oluyor. çok az ufo testinde 240hz de bozulma var oyunda fark edilmez. Benimki zoraki oldu oyun oynamıyorum satacam diye uğraştım satamayınca açtım kutuyu herşey IPS le yarışıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı