demini Picopat Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 102 Çözümler 1 9 Ağustos 2025 #11 Elektronikci23 dedi: Sorun ekran kartında olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartını yeni aldık ve sürücüsünü de güncelledim.
Elektronikci23 dedi: Sorun ekran kartında olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartını yeni aldık ve sürücüsünü de güncelledim.
TheKaan0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.627 Çözümler 4 9 Ağustos 2025 #12 demini dedi: Ekran kartını yeni aldık ve sürücüsünü de güncelledim. Genişletmek için tıkla... Eski sürümüne çevirip deneyin.
demini dedi: Ekran kartını yeni aldık ve sürücüsünü de güncelledim. Genişletmek için tıkla... Eski sürümüne çevirip deneyin.
demini Picopat Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 102 Çözümler 1 9 Ağustos 2025 #13 TheKaan0 dedi: Eski sürümüne çevirip deneyin. Genişletmek için tıkla... Hangi sürümü indirip kurabiliriz hocam? 9060 XT idi ekran kartı. Bu arada sadece valorantta oluyor bu durum. Rocket league pyununu deneyince porblem yaşamadım. Belki de FPS oyunu olmadığı için.
TheKaan0 dedi: Eski sürümüne çevirip deneyin. Genişletmek için tıkla... Hangi sürümü indirip kurabiliriz hocam? 9060 XT idi ekran kartı. Bu arada sadece valorantta oluyor bu durum. Rocket league pyununu deneyince porblem yaşamadım. Belki de FPS oyunu olmadığı için.
TheKaan0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.627 Çözümler 4 9 Ağustos 2025 #14 demini dedi: Hangi sürümü indirip kurabiliriz hocam? 9060 XT idi ekran kartı. Bu arada sadece Valorant'ta oluyor bu durum. Rocket League pyununu deneyince porblem yaşamadım. Belki de FPS oyunu olmadığı için. Genişletmek için tıkla... Bir öncekine bakın.
demini dedi: Hangi sürümü indirip kurabiliriz hocam? 9060 XT idi ekran kartı. Bu arada sadece Valorant'ta oluyor bu durum. Rocket League pyununu deneyince porblem yaşamadım. Belki de FPS oyunu olmadığı için. Genişletmek için tıkla... Bir öncekine bakın.
demini Picopat Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 102 Çözümler 1 9 Ağustos 2025 #15 TheKaan0 dedi: Bir öncekine bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam burada https://www.amd.com/en/support/down...eon-rx-9000-series/amd-radeon-rx-9060-xt.html adrenalin olan 3 verisyon var. Hangisini indirmem gerekiyor? AMD çok karışık gerçekten, NVIDIA kartları çok rahat yükleniyordu.
TheKaan0 dedi: Bir öncekine bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam burada https://www.amd.com/en/support/down...eon-rx-9000-series/amd-radeon-rx-9060-xt.html adrenalin olan 3 verisyon var. Hangisini indirmem gerekiyor? AMD çok karışık gerçekten, NVIDIA kartları çok rahat yükleniyordu.