AOC 25G50Z monitör nasıl?

kuzgun53

Decapat
Daha fazla  
Önceki konuda zaten bahsettim, Gaming monitörüm panel arızası verdi. Değişim onayı 10 gün sonra bugün geldi ve başlıktaki gibi muadli olarak önerdikleri monitörün hiçbir şekilde ne incelemesi var ne de bir yorumu, anlamış değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Önceki konuda zaten bahsettim, Gaming monitörüm panel arızası verdi. Değişim onayı 10 gün sonra bugün geldi ve başlıktaki gibi muadli olarak önerdikleri monitörün hiçbir şekilde ne incelemesi var ne de bir yorumu, anlamış değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Monitör hakkında bir bilgimiz yok ama alabilirsin. Bu arada hızlı bakmışlar hayret.

Monitöre ait tek video bu ve port girişleri o kadar iğrenç gözüküyor ki sağlamlığı hakkında endişem var
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Monitör hakkında bir bilgimiz yok ama alabilirsin. Bu arada hızlı bakmışlar hayret.

Evet bende şaşırdım, neyse siz alın diyorsanız alacağım.

Monitör hakkında bir bilgimiz yok ama alabilirsin.

Geçen alınmaz diyordunuz, şimdi alınır diyorsunuz?

Screenshot_20260130_140705_Chrome.jpg

Hocamız gerekli cevabı vermiş. Buna rağmen alınır diyorsanız bilemem. Her şey renk gamutu değil parlaklık ve kontrast da önemli.

Bu AOC'un kontrast ve parlaklığı düşük, renk gamutu yüksek olsa bile.

Geçen alınmaz diyordunuz, şimdi alınır diyorsunuz?

Eki Görüntüle 2650312

Hocamız gerekli cevabı vermiş. Buna rağmen alınır diyorsanız bilemem. Her şey renk gamutu değil parlaklık ve kontrast da önemli.
Durumlar farklı. Fiyatında daha iyileri var diye alınmaz dedim orda. Burda ise adama değişim için iyi monitörler önermişler yapıştırsın.

Orada kast ettiğim G11ZE, G50Z hakkında bir şey bulamamıştım o zaman. Şu an bir bakayım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı