Bu fiyat bandındaki sayılı kaliteli monitörlerden bir tanesi %6 indirim üzerine yeni hesap kampanyası ile 5.849, 00 TL
@382019 PPI değeri nasıl? 1080p 27inç'te sorun çıkartır mı? @Kaan Diktaş
Ben kullanıyorum, bazı oyunlarda nadiren de olsa pikselleri görebiliyorum. Ama memnunum. Bu modeli alırken 6500₺'ye 2K olanı vardı.
PPI değeri iyi. Bir sorun çıkarmaz. Ancak indirim değil ki bu? Monitör zaten o fiyatlara satılıyor normal olarak. Çok ufak bir indirim söz konusu sadece. Zurna dürüm parası kadar diyebiliriz.
Oturma mesafesine göre değişebilir hocam o iş. Normal olarak PPI değeri iyi olan bir model.
400TL zurna dürüm yeriz 2 gün ne güzel.
400 değil. Ürünü Hepsiburada ve Pazarama satıcısı aynı arada 100-150 TL fark var. HB de 50 TL kargo parasınıda hatırlatırım.
![]()
AOC 27G2SPU/BK 27" 1 ms Full HD FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 27G2SPU/BK 27" 1 ms Full HD FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 27G2SPU/BK 27" 1 ms Full HD FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.780,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
100TL de yeni hesap açarak kazanç saglamış olursunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.