AOC 27" 27G2SPU/BK 165Hz 1ms IPS pivot FHD Gaming monitörün ekranı açılmıyor

Makru

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
AOC 27" 27G2SPU/BK
Arkadaşlar merhaba, geçenlerde burada konu açmıştım monitör almayla ilgili. İşin sonunda bu monitörü beğendim ve aldım ancak bugün kurulumunu yapıp monitörü prize takıp laptopa bağladığımda ekran gelmedi. Laptop monitörü algılıyor ancak monitörün ekranı gelmiyor ve hoparlörü çalışmıyor. Ne yapmam lazım? Sorun bende değil arızalı herhalde değil mi?

Pazarama monitörü aldığım yer burası. Açma kapama tuşuna birçok kez bastım ancak hiçbir hayati belirti yok monitörde. İlk monitörüm olduğundan iade veya değişimden önce bir şeyi mi atladım diye size sormak istedim. Yanıtlarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Arka bağlantı soketlerini kontrol et. DP'da ise HDMI takıp dene ekran menüsü geliyorsa eco moduna almış olabilirsin.

Arka bağlantı soketlerini kontrol et. DP'da ise HDMI takıp dene ekran menüsü geliyorsa eco moduna almış olabilirsin.
Hocam monitöre hiç görüntü gelmiyor. Fişe takınca yanması gereken power ışığı bile yanmıyor.

Güç ışığı yanıp sönüyor mu?

Sadece laptop ekranı ayarlı olabilir mi acaba? Monitör takılıyken ve masaüstündeyken windows logosu + p'ye basın. Yinele'ye basıp bir deneyin.

Sadece laptop ekranı ayarlı olabilir mi acaba? Monitör takılıyken ve masaüstündeyken windows logosu + p'ye basın. Yinele'ye basıp bir deneyin.
yok hocam hiç ekran gelmiyor ki power ışığı bile yanmıyor ama pcye bağlanmış görünüyor. 2. ekran olarak. 2 . ekrana geçtiğimde ise laptopdan görüntü gidiyor ancak monitöre yine ekran gelmiyor. Aklıma takılan tek soru ya arızalı ya da ekran parlaklığı en düşükte ancak o bile ekrana azcık olsun görüntü verirdi diye düşünüyorum. Ayrıca başka prizlerde de denedim ancak onlardada hiç görüntü gelmedi ve güç ışığının yanması olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…