AOC 27" 27G4X 6.999 TL'ye alınır mı?

Bütçe
6000 - 7000

Arngeir

Kilopat
Daha fazla  
Monitör
AOC 27" 27G4X
Birkaç gündür bu monitörü ve aynı modelin 24 inç olanını takip ediyorum. İlk çıktığında tek satıcı vardı ve 27 inç olan 6500 TL ve 24 inç olan 6000 TL civarındaydı sonra ne olduysa 27 inç modeli 10000 TL oldu ve şu an tekrar 6999 TL. Amazon

Günlerimin çoğu kod yazmakla geçiyor. Nadiren hikaye oyunları oynuyorum. IPS panel olması ve pivot olması benim için elzem. Amazon üzerinden taksitle 6 ay peşin fiyatına almayı düşünüyorum. Sizce 7000 TL bandında 27 inç modeli alınır mı?

Alternatif modellere açığım.

@Saint Lucia hocam sizden de fikir bekliyorum. Birkaç gündür araştırıyorum ve bu model hakkında sizin birçok yorumunuzu gördüm.

Ben size Dell'in IPS panel 165Hz 27inc su monitörünü önerebilirim kendimde kullanıyorum gayet F/P bir monitör Dell 27 Inç G2722HS IPS 165Hz 1Ms Full HD Adaptive Sync (DP+HDMI) Yükseklik Ayarlı Gaming Monitör - Laptop.Com.TR

Ben size Dell'in IPS panel 165Hz 27inc su monitörünü önerebilirim kendimde kullanıyorum gayet F/P bir monitör Dell 27 Inç G2722HS IPS 165Hz 1Ms Full HD Adaptive Sync (DP+HDMI) Yükseklik Ayarlı Gaming Monitör - Laptop.Com.TR yalniz monitör pivot degil haberiniz olsun

Baktığın AOC öneri listemde ve takip ettiğim bir monitör.
Fiyat politikası satıcıların insafına kaldığı için bir artıyor bir düşüyor. Saçma bir satış/pazarlama uyguluyor ülkemizin satıcıları.
Alınması taraftarıyım. Yalnız bir arkadaş (belki görmüşsündür) pivotu dike çevirirken masaya değiyor dedi.
Alternatif olarak MSI G274PF Monitör kenarda dursun.

Evet hocam görmüştüm ve ilginç geldi. G2 serisinin 27 inç modellerinde böyle bir şey yoktu. Merak edip ölçüleri karşılaştırdığımda aralarında çok az fark var aslında. Neden öyle olmuş anlamadım.

Sanıyorum AOC ile MSI'i karşılaştırınca AOC bi tık daha önde duruyor.

AOC modelini bu akşam Amazon üzerinden satın almayı düşünüyorum. Satıcının Amazon olmaması iade konusunda bir sorun yaratır mı?

Monitör elime geçti. Ölü piksel ve ghosting ile karşılaşmadım. Renk kalitesi olarak güzel bir monitör.

İşlerimi laptopın 15 inç ekranında halletmeye alıştığım için 27 inçe geçince biraz afalladım. Birkaç güne alışırım diye düşünüyorum.

Yalnız bir arkadaş (belki görmüşsündür) pivotu dike çevirirken masaya değiyor dedi.

Arkadaşın dediği gibi dik konuma getirmek için eğim verip çevirmek gerekiyor. Onun dışında sallanma gibi bir durum yaşamadım. Belki laptopun klavyesini kullandığım içindir.

Hadi hayırlı olsun. Beğenmenize sevindim. Beklentileri karşılayan bir monitör olduğunu çok iyi biliyorum. Pivot yani ergonomi konusu Sürpriz oldu. Maliyetten mi kısmışlar diye düşündürüyor. Çünkü SPU olan varyantında böyle bir şey söz konusu değil.
İnç konusuna yakında alışırsınız. Hatta ufak gelemeye bile başlar.

Hocam 27G2SPU/BK alacaktım da 27G4X modeli ile arasında fiyat farkına değecek bir fark var mı 180Hz olması dışında? Ekran kartım 4060 Ti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…