Y yigitcinar Decapat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #1 İtopya da şu anda 4900 TL civarlarında 27 inç monitörlere bakıyordum bu özelliklerde bu fiyatı görünce şaşırdım. Alınır mı? (AMD kullanıcısıyım) Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2024
İtopya da şu anda 4900 TL civarlarında 27 inç monitörlere bakıyordum bu özelliklerde bu fiyatı görünce şaşırdım. Alınır mı? (AMD kullanıcısıyım)
N Nemss Hectopat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 168 29 Mayıs 2024 #2 Hocam bende bugun alıcaktım alınır herhalde 24 inc olanıyla aynı özellikeleri
Y yigitcinar Decapat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #3 Nemss dedi: Hocam bende bugün alacaktım alınır herhalde 24 inc olanıyla aynı özellikeleri. Genişletmek için tıkla... Hocam ürünü sipariş ettiniz mi? Elinize geçtiyse ürün nasıl değerlendirir misiniz?
Nemss dedi: Hocam bende bugün alacaktım alınır herhalde 24 inc olanıyla aynı özellikeleri. Genişletmek için tıkla... Hocam ürünü sipariş ettiniz mi? Elinize geçtiyse ürün nasıl değerlendirir misiniz?
N Nemss Hectopat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 168 31 Mayıs 2024 #4 yigitcinar dedi: Hocam ürünü sipariş ettiniz mi? Elinize geçtiyse ürün nasıl değerlendirir misiniz? Genişletmek için tıkla... Aldım hocam elime bugun geçti. Ölü piksel yok. Ghosting çok çok az fark edilmiyor bile. 180hz G menusu diğer modele göre Farklı. Biraz daha detaysız. Onun haricinde Güzel monitor bu fiyata
yigitcinar dedi: Hocam ürünü sipariş ettiniz mi? Elinize geçtiyse ürün nasıl değerlendirir misiniz? Genişletmek için tıkla... Aldım hocam elime bugun geçti. Ölü piksel yok. Ghosting çok çok az fark edilmiyor bile. 180hz G menusu diğer modele göre Farklı. Biraz daha detaysız. Onun haricinde Güzel monitor bu fiyata
Y yigitcinar Decapat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #5 Sağ olun hocam bende almayı planlıyorum.