AOC 27" CQ27G2U WQHD GTX 1650 Super ile kullanılır mı?

unalsert

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,
Linkteki monitörü satın almayı düşünüyorumda ekran kartım biraz düşük. Bu ekran kartıyla verim alabilir miyim 2K'da. Oynayacağım oyunlar FPS tarzı genelde. Eğer tam verimli kullanamayacaksam boşa bu kadar para vermek yerine Full HD bir monitörde alacağım. Ekran kartım ASUS TUF 1650 Super.

AOC 27" CQ27G2U 144 Hz 1ms FreeSync2 QHD (2K) DP HDMI VA

Son düzenleyen: Moderatör:

FPS oyunları için 2 k yanlış olur zaten ve ekran kartınız zorlanır bence FHD daha mantıklı ve 24 inç çünkü 1080p ve 27 inç olduğunda pixeller sayılıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
değerler az çok böyle razıysanız kullanabilirsiniz.

Hazır konu bulmuşken bende sorarım peki en aşağı hangi kart olması lazım sistemde 2K için bir de 27inç FHD de çok belli olur mu pixelleşme.

Hazır konu bulmuşken bende sorarım peki en aşağı hangi kart olması lazım sistemde 2K için bir de 27inç FHD de çok belli olur mu pixelleşme.

Evet çok belli olur kendi gözümlede deneyimledim yazılar dağınık dağınık, 2K için en düşük 1660S olmalı.

Evet çok belli olur kendi gözümlede deneyimledim yazılar dağınık dağınık, 2K için en düşük 1660S olmalı.

Anladım şu an 1060 var bende malum ekran kartı yok piyasada önce 2K monitör alıp sonrada zaten kartı alacağım arada geçen sürede acaba rahatsız eder mi görüntü diye merak etmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…