omy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.314 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2013 #11 Şanssızlığın da bu kadarı. Yani bilmiyorum, ölü pixel ile idare edebilecek durumda mıydın ki?
BOSSTAN Hectopat Katılım 30 Eylül 2012 Mesajlar 146 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 3d Animatör 29 Ekim 2013 #12 Beyler ben ürünü tekrar geri iade edip başka bir monitör alabilir miyim? HDML çıkışı benim için önemli uydu bağlayıp tv olarak kullanma niyetindeyim.
Beyler ben ürünü tekrar geri iade edip başka bir monitör alabilir miyim? HDML çıkışı benim için önemli uydu bağlayıp tv olarak kullanma niyetindeyim.
omy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.314 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2013 #13 Evet değiştirirler. Sonuçta 15 gün geçmedi, herhangi bir neden istemeden değiştirmeleri lazım.
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2013 #14 İade edin. Bu ölü piksel muhabbeti çok kötü oluyor kesinlikle ölü piksel hatasından dolayı iade almıyorlar. Siz yeni aldığınız için verin gitsin.
İade edin. Bu ölü piksel muhabbeti çok kötü oluyor kesinlikle ölü piksel hatasından dolayı iade almıyorlar. Siz yeni aldığınız için verin gitsin.
C CihanUnlu Ziyaretçi 30 Ekim 2013 #15 Monitor almadan önce her zaman aldığın yerde ürünü açıp denettir. 7 gün geçmediği sürece 50 bin tl lik ürün alsan bile değiştirmek zorundalar.
Monitor almadan önce her zaman aldığın yerde ürünü açıp denettir. 7 gün geçmediği sürece 50 bin tl lik ürün alsan bile değiştirmek zorundalar.