oggomam Femtopat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #1 Monitör aoc G2778V 75hz 27inc Merhaba, ben AOC'un 75 Hz 27 inç monitorunu kullanıyorum ama 90x40 mouse pad aldım ve monitorun ayağı cok gereksiz yer kaplıyor. Bu ayağı değiştirebilir miyim? Değiştiriceksem parçayı nereden ya da neye gore almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2023
Merhaba, ben AOC'un 75 Hz 27 inç monitorunu kullanıyorum ama 90x40 mouse pad aldım ve monitorun ayağı cok gereksiz yer kaplıyor. Bu ayağı değiştirebilir miyim? Değiştiriceksem parçayı nereden ya da neye gore almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
C Crest Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.325 Çözümler 9 3 Temmuz 2023 #2 Değiştirebilirsin. VESA 100 uyumlu herhangi bir monitör kolu alabilirsin.
redd34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 2.413 Makaleler 8 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #3 Monitör koluyla masaya veya duvara sabitleyebilirsin. Bu arada aynı monitörü kullanıyorum ve hiç denk gelmemiştim benden başka kullanan birine
Monitör koluyla masaya veya duvara sabitleyebilirsin. Bu arada aynı monitörü kullanıyorum ve hiç denk gelmemiştim benden başka kullanan birine
oggomam Femtopat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #4 redd34 dedi: Monitör koluyla masaya veya duvara sabitleyebilirsin. Bu arada aynı monitörü kullanıyorum ve hiç denk gelmemiştim benden başka kullanan birine Genişletmek için tıkla... Bende 2.el 1000 TL'ye almıştım güzel monitor ama eski tabii ki. Evimde bunu buldum ailem televizyon için almış ama taşıyamamış benim monitörüme olur mu acaba arkadaki vidalama yerleri aparata uyuyor. Dosya Ekleri IMG_20230703_212041.jpg 128,5 KB · Görüntüleme: 25 Son düzenleme: 3 Temmuz 2023
redd34 dedi: Monitör koluyla masaya veya duvara sabitleyebilirsin. Bu arada aynı monitörü kullanıyorum ve hiç denk gelmemiştim benden başka kullanan birine Genişletmek için tıkla... Bende 2.el 1000 TL'ye almıştım güzel monitor ama eski tabii ki. Evimde bunu buldum ailem televizyon için almış ama taşıyamamış benim monitörüme olur mu acaba arkadaki vidalama yerleri aparata uyuyor.
C Crest Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.325 Çözümler 9 3 Temmuz 2023 #5 oggomam dedi: Bende 2.el 1000 TL'ye almıştım güzel monitor ama eski tabii ki. Evimde bunu buldum ailem televizyon için almış ama taşıyamamış benim monitörüme olur mu acaba arkadaki vidalama yerleri aparata uyuyor. Genişletmek için tıkla... Duvara monteleyeceksen olur.
oggomam dedi: Bende 2.el 1000 TL'ye almıştım güzel monitor ama eski tabii ki. Evimde bunu buldum ailem televizyon için almış ama taşıyamamış benim monitörüme olur mu acaba arkadaki vidalama yerleri aparata uyuyor. Genişletmek için tıkla... Duvara monteleyeceksen olur.
redd34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 2.413 Makaleler 8 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #6 oggomam dedi: Bende 2.el 1000 TL'ye almıştım güzel monitor ama eski tabii ki. Evimde bunu buldum ailem televizyon için almış ama taşıyamamış benim monitörüme olur mu acaba arkadaki vidalama yerleri aparata uyuyor. Genişletmek için tıkla... Olur hocam, güzel de olur.
oggomam dedi: Bende 2.el 1000 TL'ye almıştım güzel monitor ama eski tabii ki. Evimde bunu buldum ailem televizyon için almış ama taşıyamamış benim monitörüme olur mu acaba arkadaki vidalama yerleri aparata uyuyor. Genişletmek için tıkla... Olur hocam, güzel de olur.