AOC 27'' iPS 3D monitör parlaklığı nasıl ?

Tavsiye ettiğin o ürünün özellikle tasarımı çok hoş ama, ben 27 '' inç olsun istiyorum.

Peki arkadaşlar 3D'den vazgeçmemi tavsiye eder misiniz? Bu boyuttaki(27'') bir ekran beklenen 3D deneyimini oyun ve filmlerde yaşatır mı, yoksa 3D gereksiz mi? Kimileri 3D için `henüz erken` olduğunu, daha piyasada ne yeterli miktarda film ne de oyun olmadığını söylüyor. Burada da @Recep Baltaş'ın yorumunu bekliyorum lütfen.

Örneğin şu modelde 3d yok ama, mat ekran (mat ekran almaya karar vedim, parlak panelden uzak duracağım):
27" i2757FM MYPLAY GENİŞ EKRAN IPS-LED MONİTÖR - Vatan Bilgisayar

Hocam bence 3D bir "gaz". Bence gerek yok. Üstelik 3D içeriğe günde en fazla 2 saat dayanırsın. Ben boşuna yapılan masrafı pek sevmem.

Teşekkür ederim. Tavsiyenizi dinleyeceğim hocam. O halde bir de 27'' ips mat ekran tavsiyesi rica edebilir miyim lütfen. Fazla oluyorum belki ama... (Not: Benim linkini verdiğim AOC 27'' ips'i tavsiye eder misiniz örneğin?)

Linkini verdiğim AOC stokta kalmamış. Şu var muadil olarak...buna ne dersiniz:
27" 278C4QHSN/00 GENİŞ EKRAN IPS-LED MONİTÖR - Vatan Bilgisayar

Birde şu var (Asus):
27" MX279H GENİŞ EKRAN AH-IPS LED MONİTÖR - Vatan Bilgisayar

Hocam bence 3D bir "gaz". Bence gerek yok. Üstelik 3D içeriğe günde en fazla 2 saat dayanırsın. Ben boşuna yapılan masrafı pek sevmem.
Katılıyorum, emin ol sende sıkılırsın. Eğer denemek istersen 3D bir filme git. İnsanın göz zevki bile sıkılıyor. O gösterdiğin linklerde güzel monitörler var.

Asus olanı al bence.

Katılıyorum, emin ol sende sıkılırsın. Eğer denemek istersen 3D bir filme git. İnsanın göz zevki bile sıkılıyor. O gösterdiğin linklerde güzel monitörler var.

Asus olanı al bence.

Vatan'daki yorumlarda okuduğum kadarıyla o Asus sorun çıkarmış biraz. Bir de bilen varsa aydınlatsın lütfen birinin(Philips) dinamik kontrast: 20.000 000, diğeri (Asus): 80. 000 000...sanırım yüksek olması iyi ama, d.kontrast nedir bilmiyorum. Bir de benim gönlüm şu ambiglow özelliği nedeniyle Philips'ten yana. Oyunun yanı sıra daha çok film izliyorum pcde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…