AOC 27G2G4 Monitörün yanına speaker koyarsam ne olur?

bertan06

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Yazılım & Oyun Geliştirme & CG Artist
Selam.

Tecrübelerime dayanarak söylüyorum monitörün iki tarafına speakerları koyduğumda monitör rengi bozuluyordu ve bu kalıcı etki yaratıyordu.
Aynı problem IPS ekranlarda da geçerli midir? Bu konularda bilgim yok, yardımcı olur musunuz?

Almayı düşündüğüm ürün aşağıda ama tereddütteyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
LCD monitörlerin içerisinde manyetik herhangi bir mekanizma bulunmadığından sorun olacağını düşünmüyorum.

Oluyor maalesef yani tüplüler kadar olmasa da karartılar oluyor. Tecrübe derken bundan bahsetmiştim dostum. Aynı şey IPS'de fark eder mi etmez mi temel sorum buydu.

Eğer oluyor olsa şu an bilgisayarını hoparlörle kullanan milyonlarca insan bu sorundan yakınıyor olurdu. 2+1 Hoparlör sistemini monitörün yanından başka nereye koyacaksın? Eski TN monitörümle yıllarca kullandım, 1 yıla yakındır IPS ile kullanıyorum böyle bir problem duymadım, eğer varsa da içine Magneto falan kaçmıştır, ne diyeyim. Varsa bi' fotoğraf paylaşın da bilgileneyim.

Fotoğraf maalesef yok ama şunu söyleyeyim 2013 senesinde AOC'nin şu monitörü vardı bende;

O yıllardan bu yana 2 adet speaker monitörün yanlarında ve 1 subwoofer aşağıda olacak şekilde kullandım ve monitörde kısmen de olsa bir karartı belli oluyordu fakat rahatsız edici değildi.

Neyse sonuç olarak dediklerine göre sorun olmaz sanırım. Sağol yorumlar için.

Sorun olacağını zannetmiyorum hocam, monitörler dahili olarak hoparlör ile geliyor sorun olsa sizce koyarlar mıydı?

Sorun olacağını zannetmiyorum hocam, monitörler dahili olarak hoparlör ile geliyor sorun olsa sizce koyarlar mıydı?

Entegre bir hoparlörün hacmiyle ses sisteminin hacmi aynı değildir yalnız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…