Tecrübelerime dayanarak söylüyorum monitörün iki tarafına speakerları koyduğumda monitör rengi bozuluyordu ve bu kalıcı etki yaratıyordu.
Aynı problem IPS ekranlarda da geçerli midir? Bu konularda bilgim yok, yardımcı olur musunuz?
Bilgisayar Ses Sistemleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bilgisayar Ses Sistemleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Oluyor maalesef yani tüplüler kadar olmasa da karartılar oluyor. Tecrübe derken bundan bahsetmiştim dostum. Aynı şey IPS'de fark eder mi etmez mi temel sorum buydu.
Eğer oluyor olsa şu an bilgisayarını hoparlörle kullanan milyonlarca insan bu sorundan yakınıyor olurdu. 2+1 Hoparlör sistemini monitörün yanından başka nereye koyacaksın? Eski TN monitörümle yıllarca kullandım, 1 yıla yakındır IPS ile kullanıyorum böyle bir problem duymadım, eğer varsa da içine Magneto falan kaçmıştır, ne diyeyim. Varsa bi' fotoğraf paylaşın da bilgileneyim.
Viewsonic VX3276-2K-MHD 32" 4ms (Display+2xHDMI) WQHD IPS en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
O yıllardan bu yana 2 adet speaker monitörün yanlarında ve 1 subwoofer aşağıda olacak şekilde kullandım ve monitörde kısmen de olsa bir karartı belli oluyordu fakat rahatsız edici değildi.
Neyse sonuç olarak dediklerine göre sorun olmaz sanırım. Sağol yorumlar için.