AOC 27G2SAEBK monitörde 1 tane ölü piksel var

Wretion

Picopat
Daha fazla  
Monitör
AOC 27G2SAEBK
Monitörü bugün aldım. Test yaptığımda 1 tane ölü piksel gördüm. Ne yapmalıyım? Sizce sorun çıkarır mı?

ölü piksel çoğalabiliyor diye biliyorum iade ya da sağlamını almak daha mantıklı olacaktır

Monitörü bugün aldım. Test yaptığımda 1 tane ölü piksel gördüm. Ne yapmalıyım? Sizce sorun çıkarır mı?

2gun önce ASUS VG27AQ1A model monitor aldim tam 5 adet ölü piksel vardi iade ettim 7.5k para verdim sonuçta kusursuz bir ürün için para ödüyoruz bence iade etmende fayda var ben şu an yeni monitor arayisindayim sahzen.

2gun önce ASUS VG27AQ1A model monitor aldim tam 5 adet ölü piksel vardi iade ettim 7.5k para verdim sonuçta kusursuz bir ürün için para ödüyoruz bence iade etmende fayda var ben şu an yeni monitor arayisindayim sahzen.
Hocam direkt iade edicem 1 tane bile olsa çoğalıyormuş sonra bende yeni monitör arayışındayim iyi veya kötü gelmesi şans işi sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…