Saint Lucia
Gigapat
Daha fazla
Panel üreticileri ve kalite gibi özelliklerin sıralandığı bir yer var mı genel olarak benchmark gibi.
Ürün elime ulaştı. Piksel sayma gibi bir durum kesinlike yokmuş, dibine girsem bile neredeyse sayamıyorum. Aylardır "1080P'de 27" ile piksel sayarsın" diyen tipler yüzünden kararsız kalıyordum. 2K fiyatları da gereksiz pahalıydı birkaç aydır. Son dönemlerde bu tarz ezbere konuşan tiplerin sayısı inanılmaz arttı forumda. @Saint Lucia tekrardan teşekkürler hocam.
Hangi monitörü nereden almıştınız hocam paylaşabilir misiniz?Ürün elime ulaştı. Piksel sayma gibi bir durum kesinlike yokmuş, dibine girsem bile neredeyse sayamıyorum. Aylardır "1080P'de 27" ile piksel sayarsın" diyen tipler yüzünden kararsız kalıyordum. 2K fiyatları da gereksiz pahalıydı birkaç aydır. Son dönemlerde bu tarz ezbere konuşan tiplerin sayısı inanılmaz arttı forumda. @Saint Lucia tekrardan teşekkürler hocam.
Hayırlı olsun, taş gibi monitördür.Ürün elime ulaştı. Piksel sayma gibi bir durum kesinlike yokmuş, dibine girsem bile neredeyse sayamıyorum. Aylardır "1080P'de 27" ile piksel sayarsın" diyen tipler yüzünden kararsız kalıyordum. 2K fiyatları da gereksiz pahalıydı birkaç aydır. Son dönemlerde bu tarz ezbere konuşan tiplerin sayısı inanılmaz arttı forumda. @Saint Lucia tekrardan teşekkürler hocam.
27G2SP aldığını belirtmiş önceki mesajlarda.Hangi monitörü nereden almıştınız hocam paylaşabilir misiniz?
Hayırlı olsun, taş gibi monitördür.
27G2SP aldığını belirtmiş önceki mesajlarda.
Monitörün linki;
Öncelikle şunun ayrımını bi' yapalım. 24G2SP/SPU ile 27G2SP/SPU birbirinden tamamen farklı monitörlerdir. Panellerinden tut arka aydınlatmasına kadar. Çünkü birisi 24", birisi 27" panele sahip.Hocam SPU ile SP arasında sadece USB portu ve hoparlör farkı varmış sanırsam gönül rahatlığıyla alabilir miyiz? SP modelini atmış olduğum linkte mevcut eğer SP yerine SPU önerirsen 24 inç SPU modeline bakacağım daha da olmadı son çare Gigabyte alacağım. Yukarıya link bıraktım önerilerini bekliyorum.AOC 24G2SP/BK 165hz 1ms FreeSync Prem. FHD Yükseklik ayarlı IPS Oyuncu Monitörü : Amazon.com.tr: Bilgisayar
AOC 24G2SP/BK 165hz 1ms FreeSync Prem. FHD Yükseklik ayarlı IPS Oyuncu Monitörü : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Amazon.com.trÖncelikle şunun ayrımını bi' yapalım. 24G2SP/SPU ile 27G2SP/SPU birbirinden tamamen farklı monitörlerdir. Panellerinden tut arka aydınlatmasına kadar. Çünkü birisi 24", birisi 27" panele sahip.
Şimdi konuya gelelim. 24G2SPU ile SP arasındaki farklar dediğin gibi USB Hub ve hoparlör. 27G2SP ile 27G2SPU arasındaki farklar da o şekilde.
Oha bayağı iyi fiyatAmazon.com.tr
Hocam bu monitörü düşünüyorum 27 inç olarak SPU olan modeli. Link üzerinden değerlendirme yaparsanız eğer bu fiyata iyi midir?
Hocam hemen alıyorum o haldeOha bayağı iyi fiyatBiz 27G2SP'ye 5300 TL diye seviniyorduk, meğer 27G2SPU 5000 liraymış Yapıştır geç.