Orion Nebula
Kilopat
Evet, bu panel diğer panellere göre renk doğruluğu açısından daha iyiymiş. Sitesine baktığım zaman bu detayları paylaşmıyorlar mesela, siz nasıl buldunuz veya panel detaylarını araştırmak nasıl aklınıza geldi?Oxide-TFT
Böyle bir genelleme yapmak doğru değil, sadece panel kalitesi açısından konuştum. Yoksa panel kadar arka aydınlatma da önemli. İki monitörün de kullandığı panele tümleşik bir arka aydınlatma yok, yani üreticiler kendisine göre arka aydınlatma tedarik edip kullanıyor.Evet, bu panel diğer panellere göre renk doğruluğu açısından daha iyiymiş.
Kafa karıştırmamak için.Sitesine baktığım zaman bu detayları paylaşmıyorlar mesela.
Spesifik bir şey yapmıyorum, biraz Çinli abilerin sitelerinde gezinmeyle piyasadaki monitörlerin %70'inin panel bilgisini ve incelemesini görebiliyorsun.Siz nasıl buldunuz veya panel detaylarını araştırmak nasıl aklınıza geldi?
USB hub olayı açıkçası pek önemli değil, sizin aynı dediğiniz monitör bu sanırım, bunu alıp geçeyim mi? Dell konusunda tek çekincem renklerin kalitesi konusuydu, bu monitör iyi diyorsanız bunu alayım, zaten hoparlör olmaması daha iyi benim açımdan.Böyle bir genelleme yapmak doğru değil, sadece panel kalitesi açısından konuştum. Yoksa panel kadar arka aydınlatma da önemli. İki monitörün de kullandığı panele tümleşik bir arka aydınlatma yok, yani üreticiler kendisine göre arka aydınlatma tedarik edip kullanıyor.
Kafa karıştırmamak için.
Spesifik bir şey yapmıyorum, biraz Çinli abilerin sitelerinde gezinmeyle piyasadaki monitörlerin %70'inin panel bilgisini ve incelemesini görebiliyorsun.
Al geç, 27G2SP kaliteli bir monitör, pişman etmez.USB hub olayı açıkçası pek önemli değil, sizin aynı dediğiniz monitör bu sanırım, bunu alıp geçeyim mi? Dell konusunda tek çekincem renklerin kalitesi konusuydu, bu monitör iyi diyorsanız bunu alayım, zaten hoparlör olmaması daha iyi benim açımdan.
Teşekkürler yanıtların için, bu yanıtlar anonim olarak üye olmayan binlerce insan tarafından okunuyor emin olabilirsin. Millet genelde "şunu al bu iyi" deyip geçtiği için konu açıp detaylandırmak istedim, bu konuya uğramış insanların da kafalarından birçok soru işareti silinecektir.Al geç, 27G2SP kaliteli bir monitör, pişman etmez.
Hocam paneli daha iyi olan 27G2SP mi 27G2SPU mu aydınlatabilirmisiniz acabaAl geç, 27G2SP kaliteli bir monitör, pişman etmez.