Merhabalar, bana bu monitörü alabiliceğim güzel bir yer önerir misiniz? Amazon'a baktığım zaman 27G2U/bk yazıyor. Bunun sebebi nedir neden öyle yazıyor. Trendyol'da ise bir satıcı var bu monitörü satan puanı iyi gibi satıcı güvenilir midir? Bir bilgisi olan var mı? Bir de Amazon ölü piksel garantisi veriyor mu?
AOC 27G2U/BK 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
İlk olarak arkadaş BK model olmamasını istemiş. İkinci olarak da ben bütün sistemimi itopya üzerinden topladım ve UPS kargo ile kutuda bir çizik bile olmadan geldi. Kargolama olarak şirketin bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum. Kargoyu taşıyan kargocuların sıkıntı çıkarabileceğini düşünüyorum.
İlk olarak arkadaş BK model olmamasını istemiş. İkinci olarak da ben bütün sistemimi itopya üzerinden topladım ve UPS kargo ile kutuda bir çizik bile olmadan geldi. Kargolama olarak şirketin bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum. Kargoyu taşıyan kargocuların sıkıntı çıkarabileceğini düşünüyorum.