AOC 27G4X 27″ 0.5ms 180Hz FHD IPS monitör alınır mı?

Katalonyayaslm

Centipat
Son düzenleme:
neden kötü derken anlamadım nasıl

27 inç istiyorum ve ıps panel 24inç ve neden kötü dursun
2K ekranda 1080p kötü durur, 1080p ekranda durduğu gibi durmaz. 1080p monitör için ise piksel yoğunluğundan dolayı 23-25 inç önerilir. Senin sistem 2K ya elverişli değil bu arada, ha ekran kartı değişeceksen ileride o zaman 2K al tabii ki.

1920x1080 alayım o zaman direk
Yani, fps oyunu oynayacaksan 24" yada 25" al bu arada. Ben 27" kullanıyorum hikayeli oyunlarda güzel oluyor büyük ekran, kontrolcü ile arkama yaslanıp oynuyorum. Ama FPS oyunlarında klavye ve fare ile zorlanıyorum ekran büyük diye, kafamı çevirmek zorunda kalıyorum ekrana komple bakabilmek için. Sana yazdığım msi model iyi.

Yani, FPS oyunu oynayacaksan 24" ya da 25" al bu arada. Ben 27" kullanıyorum hikayeli oyunlarda güzel oluyor büyük ekran, kontrolcü ile arkama yaslanıp oynuyorum. Ama FPS oyunlarında klavye ve fare ile zorlanıyorum ekran büyük diye, kafamı çevirmek zorunda kalıyorum ekrana komple bakabilmek için. Sana yazdığım MSI model iyi.

ASUS TUF Gaming VG279QM 27" inç HDR oyuncu monitörü, IPS FreeSync ve G-Sync uyumlu, 1920x1080, 1 ms, 280 Hz, DP HDMI mm VESA 3 yılelmb Sync pivot​

Hocam bu nasıl ben illa 27inç ve hikayeli oynayacağım.

Yani, fps oyunu oynayacaksan 24" yada 25" al bu arada. Ben 27" kullanıyorum hikayeli oyunlarda güzel oluyor büyük ekran, kontrolcü ile arkama yaslanıp oynuyorum. Ama FPS oyunlarında klavye ve fare ile zorlanıyorum ekran büyük diye, kafamı çevirmek zorunda kalıyorum ekrana komple bakabilmek için. Sana yazdığım msi model iyi.
Hocam birde 2k alıp 1080 ve kötümü durur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı