Hocam msi de gsync açma şansım olur değilmi yırtılma olmaz sana güveniyorum msı alacağımKral, sen bana güven. MSI G274QPF E2 al. Asustan daha iyi, sadece epeyden karşılaştırmale olmuyor maalesef. Bende epey kullanıyorum piyasa araştırması için fakat maalesef bazı ürünlerde eksik özellik yazıyorlar yada hatalı.
Kral şu konuya bak lütfen, ben sana yazdım zaten nasıl işlediğini sistemin.Hocam msi de gsync açma şansım olur değilmi yırtılma olmaz sana güveniyorum msı alacağım
Evet renk 400 bunu alacağım hocamKral şu konuya bak lütfen, ben sana yazdım zaten nasıl işlediğini sistemin.
![]()
FreeSync Monitörlerde NVIDIA G-Sync Açma Rehberi
NVIDIA G-Sync teknolojisi artık FreeSync monitörlerde de kullanılabiliyor. Rehberimizde adım adım bu özelliÄi nasıl açacaÄınızı gösteriyoruz. NVIDIA,www.technopat.net
MSI G274QPF E2 attığın asustan daha iyi kağıt üstünde her türlü.
Parlaklık 300mü 400 mü üstadKral şu konuya bak lütfen, ben sana yazdım zaten nasıl işlediğini sistemin.
![]()
FreeSync Monitörlerde NVIDIA G-Sync Açma Rehberi
NVIDIA G-Sync teknolojisi artık FreeSync monitörlerde de kullanılabiliyor. Rehberimizde adım adım bu özelliÄi nasıl açacaÄınızı gösteriyoruz. NVIDIA,www.technopat.net
MSI G274QPF E2 attığın asustan daha iyi kağıt üstünde her türlü.
Anlamadım hocam soruyu.Evet renk 400 bunu alacağım hocam
Parlaklık 300mü 400 mü üstad
Bu msi parlaklık değeri nedirAnlamadım hocam soruyu.
Bu msi parlaklık değeri nedir
Amazon’a yazmamışlarda msi alacağım çok teşekkür ederim
Sonucu buraya yazarsınız. Hayırlı olsun.Amazon’a yazmamışlarda msi alacağım çok teşekkür ederim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.