AOC 27G4X 27″ 0.5ms 180Hz FHD IPS monitör alınır mı?

Hocam asusu alayım diyorum ya valla hiçde anlamıyorum ama tek bildiğim şey Asus iyidir teknoloji konusunda
Kral ben birsürü monitör değiştim, arkadaşlarımın monitörlerini de ben seçtim. Az çok anlıyorum yani, sana yardımcı olmaya çalışıyorum bilgimle. Anladığım kadarıyla senin pek bir bilgin yok, asusu alıcam diye tutturdun . Yanlış anlama para senin paran buyur al, ben almazdım ama.

Üstad 1 sene kullanacağım maks 27inçte 1920 1080 nasıl durur sence

Bulanık durur kral, ben sana 2K önericem şimdi. Bakayım piyasaya.

Ama benim sistem 2 k kaldırmazki öyle de bi durum var arada kaldım resmen
Steam'e gir, loseless scaling diye arama yap, programı direkt al. Örnek veriyorum, rdr2'ye gir ayarları optimize et çözünürlüğü de 2K yap. Diyelim oyunda 50 fps alıyorsun, FPS'yi kitle 40'a. Loseless scaling'i aç oradan kullanmak istediğin frame gen modunu seç, x2 x3 ve x4 modları var. Yani iki katı, üç katı ve 4 katı, iki kat yapınca görüntüde bozulma pek olmuyor ama üstünde fark ediliyor biraz.

Ya vallahi aşırı arada derede kaldım usta seni de yordum bu konuda hakkını helal et

Sıkıntı yok, anlıyorum ben seni. Önereceğim monitörler ise şunlar;

Hepsi güzel model, YouTube'dan tek tek izle gönlüne yatanı seç. MSI ve viewsonic 8 bit + frc kullanıyor yani 10 bit panel ama yazılımlı 10 bit(bütçe dostu güzel 10 bit). Samsung ise 8 bit kullanıyor.

Eğer monitör kolu vs olsun istersen bu modeli al;

Bunu da hp üretiyor bu arada, kaliteli bir model buda. 8 bit bu arada.

Son olarakta YouTube amcada loseless scaling diye arama yap, demek istediğimi anlayacaksın.

Hocam 2k alsam 4060lı sistem 60 fps verirmi yüksekte amacım rdr 2

Kral sen yazdıklarımı okumuyor musun? Yazdımya sana şimdi, rdr2'de ayarları optimize et çözünürlüğü 2K yap. 60 FPS alırsın zaten. Üstüne birde loseless scaling kullan, FPS 120 olsun.

Kral sen yazdıklarımı okumuyor musun? Yazdımya sana şimdi, rdr2'de ayarları optimize et çözünürlüğü 2K yap. 60 FPS alırsın zaten. Üstüne birde loseless scaling kullan, FPS 120 olsun.
Hocam emin ol okuyorum ama bu konulara çok Fransız’ım özür diliyorum

Gsynx yok ama bu attıklarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…