AOC 27G4X 27″ 0.5ms 180Hz FHD IPS monitör alınır mı?

Hocam emin ol okuyorum ama bu konulara çok Fransız’ım özür diliyorum
Bak bu dayının videosunu izleyerek yap ayarlarını, ben hep bu dayının yaptığı ayarlarla oynarım oyunları.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediğim program içinde şunu izle;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu ikisini kombin ederek oynayacaksın oyunlarını. Ben 6600 XT ile rdr2'yi 2k çözünürlük te 120 FPS olarak oynuyorum.

Senin de mi 2 k

Yok ben 1080p ekranda 2k yapıyorum oyunu, daha keskin görünüyor . Bu arada gysnc açılıyor o monitörlerde, adaptive sync olan hemen her monitörde açılıyor.

Adaptive sync bir standarttır ve hiç bir firmaya ait değildir, bütün monitörler temelde adaptive sync kullanıyor.

AMD freesync denen şey amd adına lisanslanmış temelinde adaptive sync yatan sync teknolojisidir. Kısaca amd adaptive sync'i alıyor üstüne birşeyler ekliyor ve piyasaya kendi adıyla sürüyor, bunu amd freesync diye adlandırıyor. Eğer amd freesync monitör ile pc yi dp kablosu kullanarak bağlarsan monitör ayarlarından kontrol ettiğinde freesync yerine adaptive sync yazdığını görürsün zaten.

Gsync'e gelirsek, gsync teknolojisinin ise iki türü var; Birincisi donanım destekli gsync bir monitör alıp gerçek anlamda gsync kullanmak(zengin işidir bu arada). Yada adaptive sync destekleyen bir monitör satın alıp yazılımla etkinleştirip kullanmak(buda fakir işidir).

Aklına takılan sorular varsa yaz, cevap vermeye çalışayım hepsine.

Hocam ben 2kya karar kıldım ya senın attıklarından ya benım attıklarımdan bırını alacağım ve ilgin için çok teşekkür ederim minettarım yardımsever bir insansın umarım herkes sana senin davrandığın gibi davranır.

bu arada 8gb ekran kartım sorun olmazs sanırım

Eyvallah kral sağ ol, bence armada'yı al yanında kol da var mis gibi.

Sorun olursa texture kalitesini düşürürsün . Bu arada benim attığım modellerden şaşma, Asus tırt bence.

Monitör kolu var yanında, hareket kabiliyeti yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…