AOC 27g4X alınır mı?

• Konuyu başlatan Tsubu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 327

Tsubu

Decapat
Daha fazla  
AOC 27g4X almayı planlıyorum fakat 27 inç monitöre 1080p de pixeller göze çok batıyormuş diye duydum. Zaten önceden 24 inç monitör kullandığım için bu sefer 27 inç kullanmak istiyorum. FPS oyunları ağırlıklı onun dışında ETS 2 gibi oyunları da çok oynayan birisiyim. Alırsam pişman olur muyum? 27 inç 2K modellere maalesef bütçem yetmiyor.

AOC 27g4X almayı planlıyorum fakat 27 inç monitöre 1080p de pixeller göze çok batıyormuş diye duydum. Zaten önceden 24 inç monitör kullandığım için bu sefer 27 inç kullanmak istiyorum. FPS oyunları ağırlıklı onun dışında ETS 2 gibi oyunları da çok oynayan birisiyim. Alırsam pişman olur muyum? 27 inç 2K modellere maalesef bütçem yetmiyor.

Alınır AOC zaten monitör olsun klavye olsun mouse olsun kaliteli ben ekipmanlar Full AOC 2 yıldır sıkıntısız kullanıyorum.

Hocam ben aldım dün tarafıma ulaştı bilmiyorum siz aldınız mı ama. Pikseller kare kare görünüyor açılıktaki AOC yazısında bile düşünün. Ölü pikseller çıktı bildiğiniz soğudum monitörden ama bilemedim. Bugün iade verdim direkt.

Hocam ben aldım dün tarafıma ulaştı bilmiyorum siz aldınız mı ama. Pikseller kare kare görünüyor açılıktaki AOC yazısında bile düşünün. Ölü pikseller çıktı bildiğiniz soğudum monitörden ama bilemedim. Bugün iade verdim direkt.
Hocam biraz geç oldu kusura bakmayın bende alalı 2 3 hafta oluyor. İlk aldığım ölü pixelli geldi iade edip yeniden aldım şuan bir sıkıntı yok. Dediğin AOC yazısında pixelleşmeleri bende farkettim fakat normal kullanımda çok rahatsız etmiyor. Bu monitörün 24 inç olanını nedense bulamadım bulsam da pivotsuz modeller mevcut. Ben şuanlık çok memnunum pixeller o kadar rahatsız etmedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı